erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)

12-01-2009
Speriat
Nu este medic/terapeut
Speriat
Am 32 de ani. Acum un an am avut o despartire dureroasa si nu am mai avut contact sexual timp de 6 luni. In acest timp ma masturbam dar nu foarte frecvent. ( 2-3/ saptamana). Dupa sase luni am avut pt o perioada de 2 luni o prietena cu care am avut contact sexual fara probleme, dupa asta a urmat iar o pauza de 2 luni. Acum am o prietena care ma atrage foarte tare. In timp ce ne sarutam deja am erectie, dar nu prea tare si ma si patez fara sa simt asta.
Problema este ca, atunci cand dorim sa avem relatie sexuala am erectie dar pana sa ajung la penetrare e ori foarte slaba ori dispare de tot. Subliniez ca ma atrage foarte tare si o doresc enorm.
Ea incearca sa ma ajute dar atunci e deja tarziu pt ca eu ma simt foarte rau din acest punct de vedere si nu iese nimic.
Noaptea sau spre dimineata am erectii, cateodata sunt normale cateodata sunt mai slabe. Daca ma masturbez, ( ma verific daca mai functioneaza normal) pot avea erectii normale, destul de tari pentru penetrare. Ce imi recomandati?
Sunt speriat si disperat in acelasi timp. Ma tot uit dupa pastilele astea de pe net dar nu cunosc pe nimeni cine a folosit, daca a avut efect sau daca nu a facu mai mult rau.
Va rog cine a fost in situatia mea si a scapat sau a gasit solutia sa imi spuna si mie.
Va multumesc anticipat.
P.S. nu beau decat ocazional la cate o petrecere in schimb fumez 1 pachet / zi.
3 comentarii
0
12-01-2009, ora 16:05
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu vă stresaţi pentru că stressul este unul dintre factorii principali de probleme de erecţie. apoi... duceţi vă la analize urolog plus endocrinolog pentru a înlătura orice eventuală problemă
0
12-01-2009, ora 16:54
Speriat
Nu este medic/terapeut
Speriat
da, recunosc asta si eu. Dorinta de a "dovedi" ce mult o doresc poate fii o problema.
Acum 4 ani am avut ceva nelamuriri si am fost atunci la urolog si la o clinica particulara unde am fost examinat si cu un aparat care masura circulatia sangelui in zona penisului. ( sper ca m-am exprimat corect)
Nu au fost probleme si singurul sfat primit a fost sa am cat mai multe contacte pe termen mai indelungat si regulat. Recunosc ca m-a ajutat psihic doar aceste sfaturi dar acum e alta problema.
Oricum eu deja am inceput un fel de tratament, adica reduc tigarile si cat mai multa miscare, gimnastica.
Intrebarea mea se refera la ajutorul acestor pastile care se gasesc peste tot care ajuta la o erectie mai indelungata si mai ferma. Daca cunoaste cineva astea, a folosit asa ceva?
Acum cateva luni nu am avut probleme de acest gen si asta ma pune pe ganduri. Chiar si prietena mea mai indirect a pus problema ca poate ea nu este ce doresc eu. Dar eu chiar ma simt atras de ea si o doresc dar degeaba spun asta daca faptele cumva nu ma ajuta.
0
13-03-2010, ora 11:38
mariusik1987
Nu este medic/terapeut
mariusik1987
buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine am observat ca am niste probleme si cred ca asta se numeste ejaculare precoce ejaculez repede in cateva minute si dupa ejaculare penisul moare si nu prea mai am chef de act sexual nu stiu ce sa fac.Am avut niste hemoroizi care i-am tratat ma gandesc sa imi fi afectat viata sexuala nu stiu ce se intampla.prietena mea nu imi arata ca nu ii place situatia asta dar eu simt lucru asta sa ma ajute cineva va rog cu stima Marius
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  •