Escapelle
Buna! Luna trecuta dupa perioada menstruației am avut un contact sexual neprotejat, am luat pastila de a doua zi(escapelle) la o ora distanta si imediat a doua sau a treia zi mi-a venit din nou menstruația, dar nu identica ca menstruația obisnuita, sângerări mai mici. Luna asta ma așteptam sa întârzie cateva zile, dar mi se pare deja foarte mult, sunt cam 10 zile. Am făcut un test de sarcina si era negativ. Puteți sa mi spuneți ce se întâmplă?
Tin sa menționez ca perioada menstruației de luna trecuta a fost 9.09-13.09, contactul sexual neprotejat a fost pe 15-16 nu tin minte bine, a doua menstruație dupa pastilă a fost 18-22.09
Mulțumesc!
Tin sa menționez ca perioada menstruației de luna trecuta a fost 9.09-13.09, contactul sexual neprotejat a fost pe 15-16 nu tin minte bine, a doua menstruație dupa pastilă a fost 18-22.09
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 0Trebuie sau nu sa iau pilula de a doua zi ???
- 0Escapelle
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Sex neprotejat
- 2Sarcina cu Ellaone?
- 0Sângerări după postinor 1 ajutorrrrr
- 4Intarziere ciclu
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 0Pastila de a doua zi
- 0Escapelle la 24 h
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
- 0Sa iau pastila?
- 0Escapelle - sîngerare
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: