Escapelle, ciclu intarziat
Buna! Pe 7 aprilie am avut un contact sexual, iar el a ejaculat in interior, dar la intrare. A 2a zi am luat Escapelle, iar la 2-3 zile am avut sangerari usoare. Dar pe 18 aprilie am avut iar contact sexual, neprotejat, dar am luat o vitamina C. Iar dupa 18 aprilie, am mai avut alt contact sexual, dar de data aceasta a fost protejat si a ejaculat in prezervativ, iar prezervativul a ramas in mine, dar am simtit cum a ejaculat in prezervativ. Cand m-am uitat, toata sperma era in el. Si ieri, adica pe 27 aprilie a fost un contact sexual neprotejat, iar sperma s-a prelins de pe fund in jos si dupa am luat o vitamina C. Menstruatia trebuia sa vina pe 23 aprilie, dar nu a venit. Credeti ca va mai veni luna asta? Avand in vedere ca mai sunt 2 zile si se termina luna? As putea face un test de sarcina peste 2 zile? As vrea cat mai multe detalii, daca puteti, cineva care are cunostinte despre asta si este specializat pe acest domeniu. Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66roaccutane si efectele adverse
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 6Nu mi-a mai venit ciclul de vreo 4 luni, desi mentionez ca nu sunt insarcinat
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4de ce intarzie atat?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Intarziere
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 1Menstruatie intarziata
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Întârziere ciclu!!!
- 1Posibila sarcină?
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Lipsa menstruatie
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: