Escapelle, ciclu intarziat
Buna! Pe 7 aprilie am avut un contact sexual, iar el a ejaculat in interior, dar la intrare. A 2a zi am luat Escapelle, iar la 2-3 zile am avut sangerari usoare. Dar pe 18 aprilie am avut iar contact sexual, neprotejat, dar am luat o vitamina C. Iar dupa 18 aprilie, am mai avut alt contact sexual, dar de data aceasta a fost protejat si a ejaculat in prezervativ, iar prezervativul a ramas in mine, dar am simtit cum a ejaculat in prezervativ. Cand m-am uitat, toata sperma era in el. Si ieri, adica pe 27 aprilie a fost un contact sexual neprotejat, iar sperma s-a prelins de pe fund in jos si dupa am luat o vitamina C. Menstruatia trebuia sa vina pe 23 aprilie, dar nu a venit. Credeti ca va mai veni luna asta? Avand in vedere ca mai sunt 2 zile si se termina luna? As putea face un test de sarcina peste 2 zile? As vrea cat mai multe detalii, daca puteti, cineva care are cunostinte despre asta si este specializat pe acest domeniu. Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Vitamina C nu va protejeaza de o eventuala sarcina; daca nu doriti sa ramaneti insarcinata acum folositi metode contraceptive nu vitamine. Orice contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 1Intarziere CM
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 1Intârziere menstruatie
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0Menstruatie intarziata
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Doar Intarzie?
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 1Menstruatia intarzie
- 0Întârzierea menstruației
- 1Posibila sarcina?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: