Escapelle, ciclu intirziat

15-01-2015
maniacK
Nu este medic/terapeut
maniacK
Buna! O intimplare cu escapelle..
ciclul menstrual l-am avut pe 1 decembrie-5 dec.., iar pe 14 am avut actul sexual, el a ejacuat, dar parca nu in mine, dar mai mult spre iesire..:
peste 10 ore am luat pastila, si apoi peste vrio 10 zile am avut 3 zile de scurgeri, normale-cantitativ..ciclul meu este c-am la 28 de zile, si deja de vrio saptamina, sau mai mult trebuia sa-mi vina, dar nu :|
am facut 2 teste, si erau negative !
sunt balonata, de parca ar trebui sa mi se inceapa dar nuu..si parca si leucoreea(poala alba) e mai densa..adesea am dureri de cap.
vreau sa stiu de la ce intirzie atita, si daca voi avea luna asta? cred ca-i o dereglare ! dar ce as putea face, sa vina ? sau sa ajut cu ceva la refacerea sistemului(hormonal)?
mai multe detalii, daca puteti, cineva, cu cunostinte despre asta !
3 comentarii
0
17-01-2015, ora 18:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anticonceptionalele creeaza avorturi timpurii, fara ca mama sa stie. Celula ou formata nu mai nideaza de uter si cade in wc-eu. Moare prin inanitie in timp ce parintii rad sau zambesc.

Sa va protejati si dv. de efectele secundare ale acestor bombe cu hormoni si viata acestor suflete, va sfatuiesc sa renuntati la anticonceptionale si sa folositi prezervativul.

Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi ca pe vremuri si nici nu le poti tine sirul. Este un lucru foarte grav.
0
18-01-2015, ora 20:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E normal ce se intampla...este efectul pilulei contraceptive.nu ai ce face, ai rabdare caci ciclul se va regla ; din martie cel mai sigur...
0
19-05-2016, ora 23:35
DeeaG
Nu este medic/terapeut
DeeaG
Buna seara, poate ma poate ajuta un specialist cu un raspuns, sunt exagerat de stresata.pe 12.04.2016 am avut o intrerupere de sarcina (chiuretaj) la 7 saptamani, doamna doctor mi-a spus cand am fost la control ca menstra o sa-mi vina peste o luna, uterul la control arata bine nu se mai cunostea chiuretajul, ovarele era fara modificari..etc.La 28 de zile dupa pe 10 mai am avut un contact neprotejat, nu si a dat drumul in mine, dar pt linistea mea psihica la 11 -12 ore de la contact am luat escapelle.Au trecut 37 de zile si menstra tot nu a aparut, am avut cateva zile dureri de burta excat ca le mestra, dar tot nu apare...si am tot citit pe net ca fenobarbitalul interctioneaza cu pilula la 5-6 ore dupa ce am luat pastila am luat un extraveral.Se poate sa am atata ghinion ca pastila sa nu isi fi facut efectul si de la acel lichid preejaculator sa o patesc din nou?Eu sunt o fire anxioasa si iau suplimente pe baza de plante ca nevrocalmin, persedon(mai rar).Mi-am facut la o sapt de la contact un test de sarcina sure ceck, dar a iesit negativ, insa nu cred ca este concludent.

Astept raspunsuri, multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: