Escapelle peste sarcina deja instalata
Buna ziua,
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 13Triregol si sarcina
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 10Sunt insarcinata?
- 2anticonceptionale orale
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 8Pauza anticonceptionale?
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 12yasmin
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: