Escapelle peste sarcina deja instalata
Buna ziua,
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 2anticonceptionale orale
- 8boli endocrine?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 16Anticonceptionale Marvelon 28 expirate ?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 19melleva 35
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 0karissa si caderea parului
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 2contraceptive Melleva 35
- 1nu stiu daca pot incepe anticonceptionale fara pastila cu nr 1
- 1Anticonceptionale-varsta
- 2Contraceptive in zilele de pauza
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: