Escapelle peste sarcina deja instalata
Buna ziua,
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
Ultima menstruatie a fost pe 31 august. Pe 10 septembrie am avut un contact sexual neprotejat coit intrerupt. Am un ciclu regulat de 29 zile, deci pe 29 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Nu a venit, pe 1 octombrie am facut sex cu prezervativ si s-a rupt prezervativul, pe 2 dimineata am luat pastila de escapelle.Suntem pe 5 octombrie, am facut un test de sarcina din urina dar a iesit negativ insa cred ca e prea repede pentru a fi detectat HCG. Ma tem ca totusi sunt insarcinata, ma simt balonata, obosesc si ragai.
Daca am ramas insarcinata din 10 septembrie si am luat escapelle pe 1 octombrie, aceasta bomba de hormoni nu imi afecteaza fatul ? Care sunt riscurile in cazul in care pastrez aceasta sarcina ?Am 42 ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 3karissa - cum se iau?
- 6microgynon si arcoxia
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 14efectul Mercilon
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 4contraindicatii la janine
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 4anticonceptionale
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 1Anticonceptionale pentru prima data
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: