este grav???
Buna ziua! As vrea sa imi spuneti va rog ce inseamna exact aceste valori ale unui sumar de urina.Am facut niste analize pentru alte probleme si intamplator la sumarul de urina mi-a iesit :
ph 7, 5
densitate 1010
urobilinogen abs, bilirubinurie abs glucoza abs, corpi cetonici abs, nitriti abs
sediment urina 8L, 4 CE, CAMP
rari cilindroizi
albumina urme fine
E adevarat ca in ultimul timp urinez in cantitate destul de mare si chiar si noaptea trebuie sa ma duc la baie pentru ca alfel ma doare burta.Nu am dat mare importanta ca aveam alte probleme cu stomacul si cu articulatiile care ma supara.Medicul parea ingrijorat, dar pentru asta mi-a dat sa iau biseptrim si augumentin ca nu are cine sa imi faca injectii mai des.Am tratament si pentru stomac si pentru articulatii injectii cu aflutop.Din ce am mai citit pe net pare destul de serios.CE MA SFATUITI?
ph 7, 5
densitate 1010
urobilinogen abs, bilirubinurie abs glucoza abs, corpi cetonici abs, nitriti abs
sediment urina 8L, 4 CE, CAMP
rari cilindroizi
albumina urme fine
E adevarat ca in ultimul timp urinez in cantitate destul de mare si chiar si noaptea trebuie sa ma duc la baie pentru ca alfel ma doare burta.Nu am dat mare importanta ca aveam alte probleme cu stomacul si cu articulatiile care ma supara.Medicul parea ingrijorat, dar pentru asta mi-a dat sa iau biseptrim si augumentin ca nu are cine sa imi faca injectii mai des.Am tratament si pentru stomac si pentru articulatii injectii cu aflutop.Din ce am mai citit pe net pare destul de serios.CE MA SFATUITI?
1 comentarii
Buna ziua Sunt Mascul ;)) am 22 de ani nu am reusit sa deschid un subiect nou pentru ca nu prea ma pricep. Am si eu o intrebare... de aproape 2 saptamani am o problema cu canalul uretral, pot spune ca am viata sexuala activa.. nu sunt casatorit ca sa se inteleaga. si a debutat cu o durere a canalului dupa kre cu o mancarime care nu persista tot timpul si acum mai noi mai am si o usturime in momentul mictionari care apare si dispare si chiar si la ejaculare o stare neplacuta. tin sa precizez ca am si abuzat de obiectul muncii putin sj o fac si cam des... 2 -3 ori pe zi.. ! pana akm o saptamana la stoarcere aparea o secretie alb-galbuie in rest nu am pete nu am scurgeri. O parere pana ma hotarasc sa fac o urocultura ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 0Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela
- 1Formatiune rinichiul drept
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)