Este normal ca dupa tratamentul cu duphaston sa nu apara menstruatia?

20-07-2017
Teodora0092
Nu este medic/terapeut
Teodora0092
Buna seara! Am 18 ani.. Am urmat un tratament la sfatul medicului cu duphaston pentru reglarea menstruatiei, mentionez ca de la 14 ani de cand mi- a aparut nu a fost reglata si medicii ginecologi la care fost au spus ca e din cauza varsetei. Tratamentul cu duphaston l am luat in iunie pe 2 timp de 5 zile si l am terminat pe 6, menstruatia mi-a venit pe 10.. Luna aceasta am uitat si l am luat cam pe data de 6, insa pe data de 4 am avut niste scurgeri vaginale rosiatice, credeam ca e menstruatia, insa nu a fost asa. Tot la fel, am urmat tratamentul cu duphaston de pe 6 pana pe 10, insa nimic.. Am zis sa incerc sa schimb tratentul si sa i au utrogestan, astazi (20iulie) m am ambitionat si am zis ca trebuie s aimi apara si am luat prima capsula de utrogestan, mentionez ca am mai luat inainte si imi aparea menstruatia. Sunt deja 4 ani de cand sunt in situatia asta. Am facut un test de sarcina saptamana aceasta, luni(17 iulie ) si a iesit negativ.. Mentionez ca ultimul contact sexual a fost acum o luna jumatate, aproape doua, iar stari precum greata sau voma nu am avut, dau ameteli. este posibil ca dupa yratamentul cu duphaston s anu apara menstruataia? Este posibil sa fiu insarcinata? Ma poate ajuta vre-un medic sau cineva ce mi ar putea oferi un raspuns ce ma poate indruma. Va tog! Sunt ingrijorata! Multumesc
1 comentarii
0
21-07-2017, ora 09:32
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa consultati un medic deoarece fara a va cunoaste istoricul medical este dificil sa va recomandam un tratament doar virtual

O zi buna,
Echipa Medicala Mari Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns