Este normal ca dupa tratamentul cu duphaston sa nu apara menstruatia?
Buna seara! Am 18 ani.. Am urmat un tratament la sfatul medicului cu duphaston pentru reglarea menstruatiei, mentionez ca de la 14 ani de cand mi- a aparut nu a fost reglata si medicii ginecologi la care fost au spus ca e din cauza varsetei. Tratamentul cu duphaston l am luat in iunie pe 2 timp de 5 zile si l am terminat pe 6, menstruatia mi-a venit pe 10.. Luna aceasta am uitat si l am luat cam pe data de 6, insa pe data de 4 am avut niste scurgeri vaginale rosiatice, credeam ca e menstruatia, insa nu a fost asa. Tot la fel, am urmat tratamentul cu duphaston de pe 6 pana pe 10, insa nimic.. Am zis sa incerc sa schimb tratentul si sa i au utrogestan, astazi (20iulie) m am ambitionat si am zis ca trebuie s aimi apara si am luat prima capsula de utrogestan, mentionez ca am mai luat inainte si imi aparea menstruatia. Sunt deja 4 ani de cand sunt in situatia asta. Am facut un test de sarcina saptamana aceasta, luni(17 iulie ) si a iesit negativ.. Mentionez ca ultimul contact sexual a fost acum o luna jumatate, aproape doua, iar stari precum greata sau voma nu am avut, dau ameteli. este posibil ca dupa yratamentul cu duphaston s anu apara menstruataia? Este posibil sa fiu insarcinata? Ma poate ajuta vre-un medic sau cineva ce mi ar putea oferi un raspuns ce ma poate indruma. Va tog! Sunt ingrijorata! Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un medic deoarece fara a va cunoaste istoricul medical este dificil sa va recomandam un tratament doar virtual
O zi buna,
Echipa Medicala Mari Stopes
va recomandam sa consultati un medic deoarece fara a va cunoaste istoricul medical este dificil sa va recomandam un tratament doar virtual
O zi buna,
Echipa Medicala Mari Stopes
Alte subiecte recente din această secțiune: