este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
buna ziua.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
Am o problema cu o masea. de 2 luni merg la doctorul stomatolog saptamanal, pentru o masea. de mentionat este k acum 2 ani am avut probleme cu aceeasi masea. m-am dus la doctor, mi-a plombat-o. intre timp mi-a cazut plomba si a inceput sa ma doara. am fugit iarasi la medic. acesta mi-a plombat maseau in 10 minute, de la prima consultatie. la 5 zile a inceput sa ma doara. mi-a scos plomba, mi-a schimbat tratamentul si-acum mi-a scos maseua. este o masea cu 3 radacini; iar doctorul mi-a scos doar 2 radacini si mi-a lasat un coltisor din maseaua exterioara.
astazi mi-i s-a umflat falca. intrebarea mea, este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini? poate ca-mi fac prea multe problme, dra de doua luni merg la stomatolog saptamal pentru o masea. multumesc anticipat.
3 comentarii
auch. backa tu esti doctor cumva ? k m-am cam speriat.serios vorbind.
nu dar am trecut si am vazut multe "prevederea este mama intelepciunii"
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 4Durere ciudata masea
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 3extractie masea granulom
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 2Extracție Masea
- 2Extracție canin infectat
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 1Anestezia in sarcina
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: