este posibil?!?
intr-o seara eu si cu un prieten de-al meu am avut relatii sexuale.Intre timp el a schimbat 2 prezervative.. Este grav daca eu nu am simtit nici o durere in momentul in care am facut sex si nici nu mi-a curs sange, dar a2a zi am avut un lichid albicios pe chilot?Este normal sa ma doara burta si sa am indispozitii la anumite lucruri?. va rog sa-mi raspundeti...Multumesc:)
4 comentarii
Lipsa atat a durerii, cat si a curgerii de sange la primul contact sexual se poate explica prin existenta unui himen complezent, care nu este o mare raritate. Deci, nu numai ca este posibil, dar nu e nici foarte rar. Pentru durerea de burta si indispozitii, consultati medicul dv.
am 20 de ani, in urma cu o luna mi-am inceput viata sexuala dar nu am avut surgeri de sange, de ce?
cum pot stii ce anticonceptionale mi se potrivesc? va rog sa-mi raspunde-ti, multumesc
1. Nu este obligatoriu sa apara scurgere de sange la inceperea vietii sexuale. Asta nu inseamna ca e vorba de vreo boala, ci este ceva normal.
2. Anticonceptionalele se prescriu in urma unui consult, tinand seama de: starea de sanatate, varsta, fumat, greutate corporala, numar de parteneri, existenta sau nu a unor infectii, credinte moral-religioase etc. Deci, nu exista un raspuns universal valabil, de tip, "cea mai buna metoda este sa luati."
2. Anticonceptionalele se prescriu in urma unui consult, tinand seama de: starea de sanatate, varsta, fumat, greutate corporala, numar de parteneri, existenta sau nu a unor infectii, credinte moral-religioase etc. Deci, nu exista un raspuns universal valabil, de tip, "cea mai buna metoda este sa luati."
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??