Este posibil sa fie insarcinata?
Buna ziua, prietena mea are o problema si nu stim despre ce e vorba.Pana acum cateva zile ea era virgina.Cand am facut-o nu a sangerat deloc dar in schimb a durut-o.Acum peste exact 4 zile a inceput sa sangereze foarte tare.Contactul a avut loc cu prezervativ.Mentionaz ca ciclul i-a trecut in urma cu o saptamana.Asteptam un raspuns prompt :(.
1 comentarii
Daca prezervativul a ramas integru pana la sfarsitul actului sexual, nu are cum sa ramai insarcinata!
Odata cu dezvirginarea se intampla destul de multicele in corpul unei femei, incepand de la ciclu, dezvoltare... iar in legatura cu sangerarea aceea despre care ziceai tu, la unele femei dupa dezvirginare pot aparea anumite dureri si "hemoragii".
Dar daca vrei sa fii linistit 100% si sa nu stai cu stres, mergi la farmacie, ia un test de sarcina barza.
.. sa auzim de bine !
Odata cu dezvirginarea se intampla destul de multicele in corpul unei femei, incepand de la ciclu, dezvoltare... iar in legatura cu sangerarea aceea despre care ziceai tu, la unele femei dupa dezvirginare pot aparea anumite dureri si "hemoragii".
Dar daca vrei sa fii linistit 100% si sa nu stai cu stres, mergi la farmacie, ia un test de sarcina barza.
.. sa auzim de bine !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??