Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?

09-02-2023
Rallu97
Nu este medic/terapeut
Rallu97
Am nevoie de o părere, va rog!
In noaptea dintre 5-6 Februarie eu și logodnicul meu am avut un contact sexual protejat, dar care, din nefericire, s-a finalizat cu un prezervativ rupt și multe, multe griji… el crede ca a scos-o la timp, chiar dacă avea acel prezervativ (cel puțin așa credeam, ca este "intreg"). Totusi nu suntem 100% siguri dacă a ajuns sau nu ceva înăuntru.
Disperata fiind, am luat pilula de a doua zi după aproximativ 15 ore (EllaOne).
Întrebarea mea acum: Oare sa imi fac griji pentru o posibila sarcina? Este încă mult prea devreme pentru un test, iar menstruația ar trebui sa imi vina peste o săptămâna (16 feb - desi obisnuiam sa o am regulata, mai apar uneori decalări de 2-3 zile). O sa ma mănânce de vie stresul dacă astept atât sa văd ce se întâmpla.
Precizez ca nu ar fi trebuit sa fiu in perioada de maxima fertilitate, dar cum apar uneori acele câteva zile de întârziere a menstruației, nu știu exact ce sa mai cred.
Încă ceva: la câteva ore după ce am luat pilula, am început sa am dureri de burta și spate super asemănătoare cu cele de la menstruație. Probabil este o reacție adversa a pastilei, nu-i așa?
Mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul