Este posibil sa ramana insarcinata?

11-06-2006
gaby.nicolle
Nu este medic/terapeut
gaby.nicolle
Luna trecuta prietena mea nu a mai luat nici un fel de contraceprive, iar in timpul actelor sexuale nu am folosit nici prezervativul, dar cu toate astea am fost atent si nu am ejaculat in interiorul ei!Am iesit de fiecare data cu 3-5 secunde inainte de a ejacula!
Problema e ca luna asta pe data de 09 trebuia sa-i vina ciclul, dar in schimb s-a ales doar cu stari de voma, dureri de stomac si somnolonta!A facut un test de sarcina (a iesit negativ) dar cred ca este prea devreme iese rezultatul!Am inteles ca testul se face dupa 10 zile din ziua in care trebuia sa ii vina ciclul!
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau este doar o intarziere a ciclului?Este posibil sa nu ii vina ciclul dar totusi sa nu ramana insarcinata?Care este perioada in care se poate face chiuretaj?
Va multumesc mult pentru rabdarea si timpul acordat!
3 comentarii
0
12-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Repetati testul de sarcina la 7-10 zile de intirziere menstruala. E posibil sa fie vorba si despre o neregularitete a ciclului menstrual(mai ales daca ciclul era neregulat si inainte de a lua contraceptive).
Curetaj se poate face pina la 12 sapt de sarcina(socotite din prima zi a ultimei menstruatii).
0
12-06-2006, ora 00:00
gaby.nicolle
Nu este medic/terapeut
gaby.nicolle
Daca inainte sa ia anticonceptionale avea un ciclu menstrual neregulat, la fel il are si acum, cind nu mai ia.Asadar asta ar putea fi cauza intirzierii menstruatiei.Starile pe care le descrieti pot fi semne de sarcina dar pot fi si semne ale unor tulburari digestive. Daca menstruatia intirzie mai mult decit 2 sapt de la data la care era asteptata, este bine sa mergeti la un ginecolog, pentru a putea exclude cu certitudine o eventuala sarcina
0
20-02-2008, ora 00:00
ady111
Nu este medic/terapeut
ady111
este riscul sa ramana insarcinata daca a curs pe vagin si nu inauntru ? putin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •