Este posibil sa ramana insarcinata?

14-03-2007
SasaP
Nu este medic/terapeut
SasaP
Mi s-a intamplat sa pun prezervativul invers, dar nu l-am desfasurat.l-am intors, l-am pus corect si apoi l-am spalat!Este posibil ca prietena mea sa fi ramas insarcinata, avand in vedere k ejaculasem si ma spalasem in prealabil?
Este posibil ca prietena mea sa ramana insarcinata daca ma saruta pe penis, fara sa ejaculez, apoi ne sarutam (pe gura) si apoi eu o sarut pe labii si pe vulva?(Am citit ca, fara sa ejaculez, se elimina niste substante care contin spermatozoizi)
2 comentarii
0
14-03-2007, ora 00:00
jarcaa
Nu este medic/terapeut
jarcaa
Nu fi asa crispat ca nu se ramane insarcinata asa usor...Ca sa se intample minumea trebuie ca si uterul ei sa fie pregatit pt asa ceva, adica sa fie ea la ovulatie, tu sa ejaculezi o cantitate suficienta de spermatozoizi viabili...Iar prin saruturile acelea(daca nu ai ejaculat), nici vorba...Cred ca esti destul de tanar, o sa inveti cu timpul cum stau lucrurile mai bine dar este de apreciat ca te interesezi.Mai multa precautie si spor la...sex!
0
18-03-2007, ora 00:00
gravida?
Nu este medic/terapeut
gravida?
Ajutooorr
Am si eu o intrebare. O sa va prezint "studiul meu de caz"
Am luat timp de 4 ani anticonceptionale (Mercilon si mai apoi Yasmine). Am decis ca este momentul sa am un bebe si am hotarat sa intrerup anticonceptionalele pentru a face o pauza de cateva luni ca mai apoi sa raman insarcinata.
Am luat ulima pilula contraceptiva in data de 2 februarie si apoi mi-a venit ciclul in perioada 7-9 februarie.
Ma asteptam ca in 9 martie sa-mi vina un nou ciclu insa acest lucru nu s-a intamplat, deci mi-a intarziat aproximativ 11 zile.
Am facut 2 teste de sarcina (Barza si SureCheck) unul acum o saptamana unul vineri (Shure Check care spune ca din prima zi de conceptie detecteaza sarcina) si ambele au iesit negative.
Eu si sotul meu ne-am protejat de fiecare data numai ca o singura data a scapat prezervativul (dar nu a ejaculat in mine).
Precizez ca in februarie am luat antibiotice datorita unei pneumonii.
Este posibil sa fiu insarcinata? Sunt foarte stresata, fiindca nu pot sa tin copilasul (desi imi doresc unul foarte mult) datorita faptului ca nu am facut pauza dupa anticonceptionale, am luat antibiotice si am baut si cafea.
V-as fi recunoscatoare cu un raspuns
Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •