Este sanatos sa faci sex anal

34 comentarii 1 2
0
18-08-2018, ora 20:55
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@crysty1233

Buna seara.Hai ma! Nu zau! Chiar asa ? Dar ai auzit de virusul HIV, de Sifilis (VDRL), de hepatita B, de hepatita C, de herpes, de virusul HPV care este cancerigen si poate provoca cancer oral si lingual si la femei cancer vaginal! Ai auzit de toate astea ? Cauta si citeste despre fiecare in parte si apoi sa-ti spui parerea daca este bine sau nu sexul anal sau oral !
0
24-08-2018, ora 13:39
Singur Impreuna
Nu este medic/terapeut
Singur Impreuna
Mai cite pre-judecati, si cit judecati unii din voi pe altii! In loc sa raspundeti fetei si sa dati un sfar util, cu compasiune si intelegere.
Marian - si daca a auzit, tot o alegere ramine, nu? Fiecare isi asuma riscurile, ca si atunci cind te urci la volan.

Despre postarea originala: poate fi intr-adevar mai placut sexul anal pentru un barbat, din diferite motive, atit fizice cit si mentale. Dar tu trebuie sa ai taria sa ii spui ca nu iti doresti asa de des (sau deloc). Daca va iubiti, va fi intelegator. Poate o tzineti pentru ocazii mai speciale, si in felul asta el nu se simte respins. Pe de o parte, el trebuie sa iti respecte dorintele, pe de alata parte, ca parte dintr-o relatie iubitoare, recomand sa incerci sa daruiesti ceea ce poti.

Despre sarcina - se prea poate sa existe, dar nu de la actul de sex anal. Exista sansa (foarte mica) sa fi ajuns sperma si in vagin, dar se prea poate sa fie de la un act de sex vaginal de mai de mult - spermatozoizii traiesc ceva timp in canlul uterin.
Repeta testul, si pentru siguranta fa un test de sarcina la cabinet, prin analiza de sange.
0
23-11-2018, ora 19:26
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@ Singur Impreuna

Salut ! Da este adevarat, dar trebuie sa prevenim, ca nu este de glumit cu ase ceva !
0
16-05-2023, ora 23:45
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
@everyone, sexul anal a fost și pentru mine o necunoscuta multă vreme, ca și voi cred mi se parea scârbos și nici nu ma gândeam la asta. Prin urmare relațiile au fost normale, unele partenere îmi spuneau ca ele nu fac sex anal și ma amuza ca îmi spuneau fără sa le întreb măcar ma gândeam ca au făcut-o cu foștii ai eram amuzat de warning. Pana când am dat de actuala soție care m-a inițiat în asta deoarece ea are plăcerea asta și are orgasm diferit fata de cel vaginal. Am zis ca pot încerca dacă ei ii place sa ii fac plăcerea și cu toate ca aveam reticente am încercat și după aceea a devenit o obisnuinta plăcută și ceruta de ea. Genul după ce avea orgasme multiple vaginale și era prea deschisă vaginal dorea sa continuam anal. Am ajuns la dubla penetrare anal-vaginal cu diverse jucării sexuale cu strap-on sau fara. Totul pentru ca e foarte plăcut pentru amândoi. Restul sunt ipocrizii ce aud pe aici, nu credem în ZEI credem doar în NOI nu ne interesează ce cred alții și nu e treaba lor ce ne place nouă, numai puneți etichete ca habar nu aveți de ce sunteți pe acest pământ. Bucurați-vă de viata și vedeți de treaba voastră.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •