este sarcina??????????????????

20-04-2013
alexacris
Nu este medic/terapeut
alexacris
buna ziua, am primit un tratament cu duphastone pt reglarea menstruatiei l am inceput in luna februarie ciclul mi a venit imediat ce am terminat pastilele adica pe 9 martie, in luna martie am luat din nou pastilele din a 16 zi pana in a 25 zi si ciclul ar fi trebuit sa mi vina pe 5 aprilie si nu mi a mai venit azi suntem in 20 aprilie.contact sexual am avut in perioada 28 martie 5 aprilie neprotejat cu ejaculare afara e posibil sa fi ramas insarcinata mentionez ca simptomele pe care le am sunt dureri usoare de sani mai ales in zona sfarcurilor mai tare, ma simt balonata usor dureri de spate si burta.teste de sarcina am facut 2 unul in data de 11 aprilie si unul pe 14 aprilie si au iesit negative cred cau fost mult prea devreme facute, am facut un eco vaginal pe data de 16 aprilie dar mi a zis ca i prea devreme sa se vada daca e sarcina sa mai astept. e posibil sa fiu insarcinata va rog sa mi raspundeti in fiecare zi tot sper sa mi vina ciclul.
1 comentarii
0
21-04-2013, ora 00:34
lliaysa
Nu este medic/terapeut
lliaysa
eu cand am ramas insarcinata am avut aceleasi simtome ca tine eram balonata si ma dureau sani si cu testul de sarcina lafel imifacusem doua dar daduseu negativ sar putea sa fii insarcinata sao poate este doar o simpla dereglare de la pastilele acelea (scuzama daca nu am scris ortografic dar nu sunt romanca)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul