este sarcina?

04-06-2011
eclesia
Nu este medic/terapeut
eclesia
Buna ziua, am urmatoarea intrebare :pe 30 mai mi-a venit ciclu, m-a tinut pana pe 1 iunie.in data de 2 am facut sex neprotejat cu sotul meu (mentionez ca am mai facut, asa dar de fiecare data dupa actul sexual nu dura o zi si incepeam sa sangerez un pic).dar acum mi s-a oprit brusc si am observat un fel de mucoasa, ca si aceea ce o am in timpul ovulatiei..am un ciclu la 29-30 de zile..noi nu ne protejam pt. ca vrem un copil.as vrea sa stiu daca e posibil sa am parte de o sarcina.si la cat timp imi pot da seama daca sunt sau nu insarcinata.Multumesc
4 comentarii
0
04-06-2011, ora 19:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai ramas insarcinata..la sfarsitul lunii vei avea din nou sangerare..sau poate ca nu, pana la urmatoarea menstruatie mai ai timp sa ramai gravida.
0
05-06-2011, ora 17:16
elyely
Nu este medic/terapeut
elyely
Buna tuturor...sant noua pe aici !! am nevoie de un raspun surgent sau un sfat v a rog frumos... am o relatie de 5 ani si de curand ne am hotarat sa fim si parinti sa va zic povestea mea...din luna aprilie nu m am m ai protejat deloc asta de pe data de 26 avusesem deja menstruatia pe data de 16, de obicei imi curgea km 3 zile.Eu niciodata nu am avut menstruatia regulata.Pe data de 6, 7 mai eu mi am luat un test de sarcina k na eram curioasa snat nu sant asteptam vestea ce amare, dar testul a iesit negativ si la cateva zile dupa mai exact pe 12 mai mi a venit menstruatia dar m a tinut numai o zi, dar pana sami vina avusesem cateva scurgeri maronii pe slip si de la sani daca strang de ei imi curge un lichid alb galbui asa si nu stiu ce este si de ce, precizez k nu am mai avut asa ceva pana acum !!Acum santem in 5 iunie si am iar scurgeri maronii..test de sarcina nu am mai facut k nu am vrut sa fiu iar dezamagita !!V a rog da ti mi un sfat urgent sau cineva care a mai trecut prin asta si stie!! O zi buna v a doresc, multumesc !!
0
05-06-2011, ora 19:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa vezi ce e cu aceste scurgeri maronii si cu dereglarile de ciclu.fa din nou un test de sarcina, apoi, indiferent de rezultatat, programeaza-te la un ginecolog.sa faci ecografie pelvina, un test Papanicolau si un examen al secretiei vaginale.
0
13-06-2011, ora 12:56
elyely
Nu este medic/terapeut
elyely
Buna ziua !!..Multumesc pentru raspuns, am sa fac testele pe toate.Acum 2 ani in urma unui control la ginecolog mi am descoperit un chist ovarian pe ovarul drept era de 3 cm micut dupa cum a zis si doamna ginecolog.Mi au fost recomandate anticonceptionalele karissa pe care le am si luat 6 luni.In perioada aia mi se reglase si ciclul menstrual ceea ce mi spusese si doamna ginecolog k mi se v a regla, dar dupa ce am intrerupt anticonceptionalele iar mi s a dereglat.Era pentru prima oara cand foloseam anticonceptionalele pana atunci ne am protejat eu si prietenul meu cu prezervative..alte metode cunoscute !Dupa ce ma terminat anticonceptionalele am fost la ginecolog pentru confirmarea k chistul nu mai este akolo ceea ce mi s a si confirmat ! multumesc..o zi buna v a doresc !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •