este sarcina?

12-03-2012
andreea0727
Nu este medic/terapeut
andreea0727
buna ziua. as dori sa stiu si eu ce simt in momentul in care imi palpez abdomenul? este ceva tare, ca un balon, mentionez ca sufar de constipatie, insa sunt curioasa sa stiu ce poate fi tare ca un balon in momentul in care apas mai tare pe burta in zona ombilicului si in zona abdomenului inferior?multumesc
2 comentarii
0
12-03-2012, ora 20:54
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Ar fi bine sa mergi la o consultatie si eventual si o ecografie abdominala..poate ai gaze de la constipatie..si poti face un test de sarcina, dar nu cred ca s-ar simti asa la palpare..
0
11-04-2012, ora 15:37
maslinica
Nu este medic/terapeut
maslinica
cu siguranta ceea ce simti nu poate fi de la sarcina!!! mergi la doctor, este singurul care iti poate spune ce ai! si daca ai vre-o indoiala ca esti insarcinata fugi repede la o farmacie si i-ati un test de sarcina...daca iese negativ sigur nu esti insarcinata. te pup. multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul