este vreo sansa?
Buna ziua!
Sunt baiat, mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea nu demult...
Acum cateva zile am avut contact neprotejat cu ea dar nu am ejaculat in ea... cand am simtit ca se apropie, am pus prezervativ.
Stiu ca probabil va rotiti ochii in cap acum, dar vreau sa elimin orice dubiu...
Este vreo sansa (cat de mica ar fi) sa poata ramana insarcinata? eu stiu... din vreo scurgere pe care n-am simtit-o sau ceva...
Ea in momentul de fata acuza greturi, varsaturi, ameteli... care pot fi legate si de alte cauze...
Este necesar un test de sarcina?
Sunt baiat, mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea nu demult...
Acum cateva zile am avut contact neprotejat cu ea dar nu am ejaculat in ea... cand am simtit ca se apropie, am pus prezervativ.
Stiu ca probabil va rotiti ochii in cap acum, dar vreau sa elimin orice dubiu...
Este vreo sansa (cat de mica ar fi) sa poata ramana insarcinata? eu stiu... din vreo scurgere pe care n-am simtit-o sau ceva...
Ea in momentul de fata acuza greturi, varsaturi, ameteli... care pot fi legate si de alte cauze...
Este necesar un test de sarcina?
1 comentarii
aţi putea face un test de sarcină numai ca să vă liniştiţi. nu cred că are cum să fie însărcinată, dar ar fi o uşurare pt voi să scăpaţi de acest stress
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??