Ovodonarea - Este vreo sansa sa raman insarcinata?

15-09-2021
Ade.diana80
Nu este medic/terapeut
Ade.diana80
Să vă povestesc... îmi vine menstruația o dată la 2-3 luni, ovulația este problematică, am dureri foarte puternice când îmi vine ciclul, dureri pelviene. De fiecare dată când nu-mi vine ciclul la timp, fac un test hCG. Ultima a fost de 4, 7. La vârsta de 35 de ani am avut o sarcină extrauterină. Am pierdut copilul când eram însărcinată în 7 săptămâni. Apoi am făcut niște teste și la 36 de ani mi s-a descoperit un chist ovarian benign. M-am operat și până acum totul este bine. Încep să mă descurajez, dar o prietenă mi-a spus că a reușit să obțină o sarcină prin ovodonație, după o luptă îndelungată, datorită unei clinici din București, Columna. Am făcut o programare pentru a face niște teste, să vedem ce și cum. Voi merge lunea viitoare. Ce părere aveți? Nu am încercat niciodată ovodonarea și sunt puțin speriată pentru că nu știu aproape nimic despre cum funcționează. Are cineva vreo idee în legătură cu acest lucru? M-ar ajuta foarte mult dacă aș putea obține câteva informații. Mulțumesc!
5 comentarii
2
19-09-2021, ora 18:27
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

mergeti cu incredere deoarece la primele consultatii veti primi explicatii si apoi alegerea va fi a dvs. daca veti dori sa continuati cu aceasta procedura sau veti alege altceva ce vi se potriveste mai bine.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
1
21-09-2021, ora 12:42
Ade.diana80
Nu este medic/terapeut
Ade.diana80
Bună ziua tuturor. Ieri am fost la prima consultație cu soțul meu, trebuie să facem niște analize (AMH și seminograma) pentru a cunoaște valorile acestor hormoni, deși știu deja din analizele anterioare că rezerva mea ovariană este foarte scăzută :( Să vedem cum va decurge totul. Mă simt un pic la pământ cu totul. E prea mult, dar visul de a avea un copil este cel mai important pentru mine. Sper să fie totul bine. Vă voi ține la curent. Ne auzim!
1
11-10-2021, ora 19:47
AuraTu
Nu este medic/terapeut
AuraTu
Bună Diana! Am experiență deja cu ovodonarea. Și eu am făcut apel la donarea de ovule, iar acum sunt mândra mamă a unei fetițe superbe. Tu du-te liniștită și întreabă tot ce trebuie să faci deoarece va fi o decizie mai mult decât bună. Am o prietenă ce și-a făcut tratamentul nu numai o dată, ci de două ori la Columna, iar rezultatele au fost excelente. Are acum un băiețel de 3 ani și o fetiță de 8 luni. E mai fericită ca oricând. Faptul că donarea de ovule există a reușit să facă fericite multe mămici din lume. În plus, dacă te duci la postarea mea despre Ovodonare și epigenetică, vei găsi răspuns la câteva "frici" care sunt mai mult ca sigură că le ai acum. Nu trebuie să te simți deloc la pământ. Ia-o ca pe o nouă șansă la viața care ți-ar dorit-o dintotdeauna. Aștept noutăți din partea ta! Deja m-ain făcut curioasă și aș dori tare mult să îți fiu alături în călătoria ta spre obținerea titlului de mamă. Îți doresc mult mult success și ne citim! :)
1
26-10-2021, ora 18:41
Ade.diana80
Nu este medic/terapeut
Ade.diana80
Buna AuraTu! Serios??? Am citit articolul tau si mi se pare chiar foarte interesant. Nu stiam de acest lucru. Multumesc din inima pentru informatii. Mi-ai luat o piatra de pe inima. Am fost de am facut analizele, acum doamne-ajuta. Astept rezultatele si sa vedem care vor fi urmatorii pasi. Tine-mi pumnii! :)
1
03-11-2021, ora 19:02
AuraTu
Nu este medic/terapeut
AuraTu
Hello! Cum mai esti? Ce noutati mai sunt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul