Excercitiile Kegel bune pentru ejaculare precoce?
Am citit despre exercitiile Kegel ca au numeroase beneficii printre care ajuta la prevenirea ejaculareii precoce.
In momentul in care ejacularea se apropie tendinta este sa incordezi muschiul pubicocen, la fel ca in cazul exercitiilor Kegel, adica faci mai mult rau decat bine, cred ca ar trebui sa fie invers, sa relaxezi.
Am citit ca ar trebui facute si invers. Deci in cazul ejacularii precoce, care ar fi tehnica corecta a exercitiilor Kegel ?
In momentul in care ejacularea se apropie tendinta este sa incordezi muschiul pubicocen, la fel ca in cazul exercitiilor Kegel, adica faci mai mult rau decat bine, cred ca ar trebui sa fie invers, sa relaxezi.
Am citit ca ar trebui facute si invers. Deci in cazul ejacularii precoce, care ar fi tehnica corecta a exercitiilor Kegel ?
1 comentarii
Este adevarat ca exercitiile KEGELL ajuta in recuperarea controlului asupra reflexului ejaculator..insa !
acestea nu constituie tratamentul de baza si deci nu ne putem baza doar pe ele !
Pentru a trata sau aplana cit de cit ejacularea precoce, initial este important sa stabilim cauza acesteiea :
- neurogena
- psihogena
- dezaptativa
- endocrina
- medicamentoasa (toxica)
- organica ( Hipogonadism)
- alte cauze
acestea nu constituie tratamentul de baza si deci nu ne putem baza doar pe ele !
Pentru a trata sau aplana cit de cit ejacularea precoce, initial este important sa stabilim cauza acesteiea :
- neurogena
- psihogena
- dezaptativa
- endocrina
- medicamentoasa (toxica)
- organica ( Hipogonadism)
- alte cauze
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2roblema legata de ejacularea precoce
- 1Ejaculare precoce
- 18Ejaculare precoce
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 1Ejaculare prematura sau lipsa de experienta ?
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 0ejacularea precoce
- 4Ejaculez la preludiu, help
- 4Probleme in viata sexuala
- 3probleme potenta
- 0Sex
- 6Ejaculare prepoce
- 2Lidocaina
- 4Exercitii Kegel pentru barbati
- 2Disperat - ejaculare precoce
- 3Ejaculare precoce ( sau non-experienta sexuala )?
- 1O părere, am probleme de potență ejaculare precoce lipsă orgasm
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce exercitii kegel pentru barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: