exista posibilitatea de a fi gravida?

Buna! Acum 3 luni mi'am inceput viata sexuala cu prietenul meu;am folosit de fiecare data prezervativul.Dupa primul contact sexual mi'a venit ciclul imediat (a doua zi), apoi luna urmatoare nu a mai venit.In octombrie, la inceputul lunii mi'a venit din nou.In timpul asta am mai avut cateva contacte sexuale, tot protejate ;am verificat de fiecare data prezervativul si nu a fost rupt, cu toate astea pana acum ciclul meu nu a venit, desi trebuia sa apara la inceputul lunii.Care ar putea fi cauza?Ce as putea face?Poate fi vorba de o sarcina?Multumesc
6 comentarii

Fa-ti un test de sarcina si daca este negativ programeaza-te la un ginecolog pentru a vedea cauza dereglarilor de ciclu.

Revin cu o intrebare...ati spus "daca este negativ"...exista posibilitatea ca testul sa fie pozitiv si sa fiu insarcinata?

Trebuie luat in calcul si aceasta posibilitate pana la proba contrarie.Spui ca trebuia sa-ti vina ciclul la inceputul lunii si nu ti-a venit.Suntem aproape de mijlocul lunii.Deci e bine sa-ti faci si un test de sarcina.

Am facut 4 teste de sarcina (unu seara si 3 dimineata ).Toate au iesit negative.Deocamdata nu am posibiltatea sa ajung la un medic.Imi puteti spune care ar putea fi cauza intarzierii atata timp a ciclului?Multumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 39sunt oare insarcinata?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1Intarzierea menstruatiei, medicul mi-a prescris Utrogestan
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 1Posibila sarcina?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 2Menstruatia intarziata.
- 1Risc de sarcina?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei