exista posibilitatea sa raman gravida?

16-03-2009
Ioana89
Nu este medic/terapeut
Ioana89
Iau diane 35 de aproape un an. Am uitat sa iau a 3 a pastila din blister si mi-am amintit dupa aproximativ 10 ore (10 si un pic). Am intretinut relatii sexuale in perioada de din'nainte de a uita pastila. Exista riscul sa raman gravida?
7 comentarii
0
16-03-2009, ora 10:28
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
daca ai luat pastila cand ti-ai adus aminte si apoi ai luat-o pe urmatoarea la ora fixata nu ramai, dar daca nu ai luat-o cand ti-ai adus aminte si ai sarit peste ea...atunci s-ar putea sa fie ceva probleme.
0
17-03-2009, ora 11:01
alesiaD
Nu este medic/terapeut
alesiaD
eu am schimbat anticonceptionalul de la novynette, la yasmin, luna aceasta.prima pilula am luat-o cu intarziere de circa 6 ore, iar in a 6-a zi am intretinut relatii sexuale neprotejate...care ar fi sansele de a ramane insarcinata?:-?va multumesc mult
0
17-03-2009, ora 22:37
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
nu ramai insarcinata daca ai intarziat doar 6 ore. stai linistita.
0
24-03-2009, ora 20:43
alsse
Nu este medic/terapeut
alsse
Buna seara! Azi dimineata am uitat sa iau a2a pastila (in mod normal le iau la ora 10am)...avand in vedere ca e vorba de prima saptamana dupa pauza si ca duminica am avut contact sexual neprotejat e cazul sa imi fac probleme? M-am uitat si pe discutiile anterioare, dar as vrea un raspuns concret. Am luat cu 9 ore intarziere pastila uitata si bineinteles ca ma voi proteja in urmatoarele 7 zile. Insa mi-e teama de contactul din perioada de pauza. Astept un raspuns... Merci
0
24-03-2009, ora 23:04
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
eu iau yasmin si la acestea stiu ca daca iei pastila cu o intarziere de peste 12 ore atunci e problema. dar daca o iei cu o intarziere mai mica de 12 ore nu are nimic, esti protejata in continuare. nu stiu cum este la alte anticonceptionale...cred ca la fel.deci daca ai luat-o cu o intarziere de 9 ore nu-i nimic, esti protejata.
0
24-03-2009, ora 23:12
alsse
Nu este medic/terapeut
alsse
Eu iau Jeanine. Stiu si eu ca situatia devine periculoasa dupa cele 12 ore. Sper sa fie asa. Daca stie altcineva altceva, parerile sunt bine-venite. Ma indoiesc ca ar fi cazul sa iau postinor aiurea, mai ales ca in curand vor trece cele 72 ore in care e indicat sa fie luat. Merci mult, o seara buna.
0
18-04-2009, ora 21:09
daniela18
Nu este medic/terapeut
daniela18
Buna.
Si eu iau Diane 35 dar azi am intarziat cu 4 ore :| si imi este frica sa nu se intample ceva...
Si vreau sa stiu daca sunt bune si impotriva sarcinei pentru ca am citit pe multe site-uri ca nu este "anticonceptional" si am ramas cam surprinsa si imi este teama...
Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •