exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
Buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare. Deci in februrie am avut primul meu act sexual protejat cu prietenul meu (tin sa mentionez ca a fost protejat de la inceput si prezervativul nu s a rupt). Dupa o saptamana mi a venit menstruatia. A fost normala, nu am observat nicio diferenta, dar in martie am avut foarte putina, 2 zile dar doar cateva picaturi si atat. Exista posibilitatea unei sarcini deoarece ma ingrijoareaza asa zisa mestruatie peste sarcina? Sau poate fi de la raceala ca am fost si racita si am luat antibiotice?
1 comentarii
Buna ziua,
existent unei sarcini poate fi eliminate numai prin efectuarea unui test de sarcina, in mediul virtual nu va poate asigura nimeni daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
existent unei sarcini poate fi eliminate numai prin efectuarea unui test de sarcina, in mediul virtual nu va poate asigura nimeni daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 3escapelle si ciclu redus
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ