Exista riscul unei sarcini?
Exista posibilitatea ca sperma sa treaca prin chiloti?si sa ajunga in zona vaginului?
3 comentarii
Nu există sarcină fără penetrare.
Multumesc de raspuns. Iar daca exista sperma in jurul vaginului, aceasta poate sa ajunga in vagin prin intermediul degetului de exemplu?
buna ziua, in 16 oct am avut un contact sexual, in urma caruia am inceput sa ma simt rau, sa ma simt obosita, sa ma doara stomacul (am gastrita) chiar sa ma ingras cateva kg.desi mi am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative, iar menstruatia sa imi vina atat in oct cat si in noiembrie, specific ca iau yasmine de 4 ani, ma simt tot rau.e posibila o sarcina???in decembrie am facut si un beta hcg, dar in perioada menstruatiei, are vreun efect asupra rezultatului???eh de vreo saptamana am fel de fel de dureri pe sub burta, sagetaturi in partea dreapta, luna asta nu am luat anticonceptionalele, iar de ginecolog mi e cam frica.va rog sa imi ma ajutai ms.e sau nu vorba de vreo sarcina??/
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 7duphaston sa fie problema?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1Intarziere menstruatie
- 1Sunt insarcinata?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 0secretie roz
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: