exista vreun risc de a ramine insarcinata?
anul trecut am luat anticonceptionale novinette pina in luna noiembrie. 2 luni am facut pauza si am reluat incepind din 19 ianuarie (prima zi de ciclu) aceleasi anticonceptionale. cu o seara inainte (18 ian.) am avut contact sexual neprotejat si fara ejaculare. exista vreun risc de a ramine insarcinata?
3 comentarii
da, exista, chiar daca e foarte mic...singurul sex sigur e cel pe care nu-l faci!!!
Eu zic asa.practic nu prea ai de ce sa te temi ca ai fi putut ramine insarcinata.cu atit mai mult ca a si aparut menstruatia.
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Menstruatia coincide cu eliminarea endometrului in lipsa nidarii oului si apare in principiu la aproximativ 14 zile dupa ovulatie.Daca mai stim si ca ovulul traieste circa 48 de ore nu avem date care sa ne determine sa zicem ca ar exista vreun risc de sarcina
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 3Sunt insarcinata?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 3pot sa raman gravida?
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 3Posibila sarcina?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 10Insarcinata sau nu?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: