fantezii sexuale... in exces

13-06-2008
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
...am 23 de ani...si de cand ma stiu...am fantezii sexuale cu tatal meu. inca din copilarie, gandul ca tatal meu face sex cu o alta femeie (alta decat mama).m-a excitat...chiar ma masturbam si aveam mult mai rapid orgasm..daca imi imaginam o astfel de scena. Nu ma incita tatal meu, nu doresc incest, numai imaginea lui cu o alta femeie ma excita. Am auzit de la o persoana ca asta este o deviere sexuala. voi ce puteti sa-mi raspunde-ti?
Pe langa "problema" asta.mai am niste nelamuriri. Daca intr-adevar am o deviere sexuala...asta sa fie cauza dorintei mele de a face cat mai mult sex in trei.? imi place sa incerc noi experiente.imi plac perversiunile.imi place sa fiu trasa de par si stransa de gat.imi place sa mi se vorbeasca vulgar in timpul actului sexual. E ceva firesc...sau de vina sunt "traumele" din copilarie? cand l-am surprins pe tatal meu.cu o alta femeie...?
28 comentarii
0
13-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pana la un punct, este ceva firesc, desi se pare ca ati trecut de acel punct. De obicei, acest tip de problema, complexul Oedip-Electra, este "ascuns" si cere un anumit efort hermeneutic ca sa fie descifrat. Ei bine, la dv e "pe fatza" ca sa zic asa. Parerea mea este sa discutati cu un psihoterapeut, dar nu cu un psihanalist. Preferabil : psihoterapie de cuplu (daca formati un cupli stabil cu cineva. Daca nu, psihoterapie individuala).
0
13-06-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
.eu nu doresc sa scap de asemenea fantezii...nu-mi schimba cu nimic viata...iar iubitul meu m-a acceptat asa.stie majoritatea gandurior mele...o vizita pe la medici nu e valabila in cazul nostru. doream sa stiu daca e din cauza a ceea ce am trait in copilarie.
pt ca...tot atunci...am dezvirginat o fetita de 3 ani.eu aveam doar 12 ani. Ma intreb de unde am pornirile astea.care, de altfel.nu ma ingrijoreaza.tocmai pt ca stiu unde sa ma opresc.
0
16-06-2008, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Problema nu e sa te opresti.
Mai ales daca iti place si cei din jur te accepta asa.
Problema e sa-ti dai seama cand si daca asta ar putea deveni o problema pentru tine. Si atunci, sa stii cu cine poti sta de vorba si gasi o solutie.

Obsinuinta de a cauta in spate o "cauza" e uneori paguboasa. De multe ori, o cauza are in spate alta cauza care provine din alte doua cauze...
Si uneori "cauza" nu e o mare trauma din trecut, ci un aspect atat de minor si de bine integrat in normalul sau anormalul vietii tale incat ai putea investi ani intregi pentru a o gasi...sau nu...

Toate cele bune,
psih. specialist
Andrei Dumitrescu
0
19-06-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
Ce inseamna . complexul "Oedip - Electra" ?
0
28-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ania cauza impulsurilor(exagerate) se afla in mod CERT intr-o ereditate incarcata(pacatele parintilor) plus o alimentatie nepotrivita(a ta) !
0
11-07-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
pot discuta cu cineva online?
0
12-08-2008, ora 00:00
Ramo!
Nu este medic/terapeut
Ramo!
am si eu o intrebare.a...ca am ramas putin...mai mult...socata...tu esti constienta ca nu e bine ceea ce ai facut, faci si probabil ce vei face dar in acelasi timp nu vrei sa schimbi nimic, nici sa scapi de "asemenea fantezii"???????.nu sunt doctor dar eu as numi asa ceva o tulburare grava sau o deviere sexuala nu o fantezie...iar pornirile tale nu te ingrijoreaza??????? fiindca stii unde sa te opresti???? si cand ai dezvirginat o fetita de 3 ani, ai stiut probabil cand sa te opresti si unde.iar felul in care o spui...aa...ma face sa cred ca nu ai nici un regret...mai bine il asculti pe domnul doctor si ii urmezi sfatul!
0
17-08-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
Faptul ca am fantezii sexuale cu tatal meu...atunci cand el satisface o alta femeie decat mama.asta nu ma ingrijoreaza.pentru ca nu se intampla ca in fiecare zi sa am asemenea fantezii.Si sincer vorbind..nu o consider deloc a fi o tulburare sau deviere sexuala GRAVA. Sunt ca si voi...un om normal, cu un serviciu bine platit, respectata si cu o familie unita.
Tu, ramona m., , , , probabil ca ai un copil...si asta te-a socat atunci cand mi-ai citit mesajul. Ca raspuns iti zic ca pornirile mele nu ma ingrijoreaza...ce a fost la varsta de 12 ani.cu fetita aceea...o pot numi mai degraba...o razbunare, , , , Imi doream sa ies la joaca, nu sa stau sa ma grija de acea fetita, obligata fiind de mama mea sa fac acest lucru. Nu am niciun regret asupra faptei mele. Fetita e astazi o tarfa, o cunosc, locuieste, la fel ca si atunci, in blocul meu.
Si inca un lucru.ramona m. Stiu cand sa ma opresc si unde. Traiesc "deschis"...fara inhibitii sau prejudecati.nu ma ascund in spatele unei usi de apartament dintr-un oras aglomerat.nu caut sa schimb parearea vecinelor despre mine.nu ma tulbur atunci cand citesc despre viata...asa cum este ea...
0
18-08-2008, ora 00:00
Ramo!
Nu este medic/terapeut
Ramo!
acum ma amuzi sincer...nu am copii, sunt prea tanara sa am...dar asta nu inseamna ca nu am o judecata cat de cat sanatoasa, nu era musai sa am copii ca sa consider ca ceea ce ai facut tu nu este bine, ca este gresit..in fine..nu conteaza ce a ajuns fetita aceea...cine stie poate are si ea traume din copilarie.de a ajuns asa...si mai ma amuza faptul ca o faci curva..tocmai tu =))) asta se numeste ipocrizie, si ma abtin de la alte cuvinte mai dure..daca ai copii, ii compatimesc..iar ca traiesti fara inhibitii..bravo tie;e un plus sa fi sigura pe sexualitatea ta si sa fi deschisa la noi experiente fiindca sexul e o activitate extrem de placuta.nu toata lumea se ascunde in spatele unei usi ;) dar viata privata trebuie de multe ori sa ramana privata...mda si lumea ar trebui sa stea pasiva, sa nu se tulbure cand citesc despre viata, asa cum e ea...mai ales daca unele persoane mai au si tupeul, pardon nesimtirea sa vorbeasca despre asta ca si cand ar fi ok totul si nu ar fi facut nimic.iar acum eu imi cer scuze pt. comentariile mele impertinente, si toate cele si ma retrag...imi pierd timpul...ma bucur ca poti trai cu tine, si ca te suporti...
0
18-08-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
Eu nu sufar de o empatie exagerata.
Si nu am crescut cu teama ca dumnezeu ma vede.
0
18-08-2008, ora 00:00
Ramo!
Nu este medic/terapeut
Ramo!
ha ha ha.afla ca sunt atee..asa ca la faza cu vreun dumnezeu ai gresit, dar asta nu inseamna ca nu am o scara de valori morale sanatoasa...dar ii inteleg pe unii, poate cine stie din ce familie fac parte(sau au facut), mai conteaza si educatia primita, dezvoltarea normala a individului depinde de mediu in care a crescut, de traume, cum s-a integrat, etc.empatie exagerata..nuu doar dezgust fata de unii(nu era vorba neaparat ca am o empatie exagerata, fiindca de obicei sunt malitioasa si rece, ci te atacam pe tine, deci eventual o anumita ostilitate fata de tine...gata acum chiar tac, promit!!!!numai bine pe viitor ;) peace
1
25-08-2008, ora 00:00
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
Cui promiti ca taci, draga mea?
0
30-10-2008, ora 01:13
Ralus
Nu este medic/terapeut
Ralus
Ma jur k esti a sickow !!!! cum CUM sa dezvirginezi un copil de 3 ani ?!!!CUM?la 12 ani esti mai mult decat constient de ceea ce faci si consecintele faptelor tale... cum poti sa faci asa cva unui copil de 3 ani?sunt inmarmurita si scarbita :|
0
02-11-2008, ora 22:37
nokki
Nu este medic/terapeut
nokki
Este posibil ca acea fetita dezvirginata cu cruzime sa fii devenit tarfa, tocmai din trauma pe care o suferit-o la 3 ani.
Este evident ceva anormal in personalitatea respectiva, care se manifesta printr-o sexualitate maladiva.
Nu cred ca o asemenea persoana poate intemeia o familie, pt ca nici un sot (normal) nu accepta sexul in trei.
Faptul ca aiaa expune cazul ei pe un forum, arata ca e este totusi, intim, preocupata de obiceiurile pe care le are si de care ar vrea sa scape.
Sfatul dlui doctor de a merge la un psiholog, cred ca se impune de la sine.
0
11-11-2008, ora 09:08
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Doamne D-zeule !Unde o sa ajunga lumea asta????????????
0
11-11-2008, ora 11:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
aniaa, tu ai nevoie de un psihiatru nu de psiholog draga mea!!oricine poate avea fantezii sexuale, dar cu partenerul, nu cu tatal!!faptul ca ai maltratat o fetita de 3 ani este revoltator!!!!!!!!!!tu constientizezi ceea ce ai facut?????te-ai razbunat pe ea in halul asta?????????Doamne Dumnezeule!!!si cand vei avea proprii copii, daca te vor supara, ce vei face?ii vei dezvirgina si pe ei???fetito mergi si trateaza-te ca esti intr-o stare foarte grava!!si daca iubitul tau te accepta asa, inseamna ca se foloseste de tine dpdv sexual!!sunt mai mult decat convinsa ca nu o sa-si intemeieze o fam cu tine!!sper ca Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sa te ierte!!
oh my god, mai bine nu citeam, ca m-am indispus pe toata ziua!!dar il urmaream si eu pe nokki asa cum a facut-o el ;)))))))
arena te pupic draguta
0
07-02-2009, ora 02:08
Gandalf
Nu este medic/terapeut
Gandalf
Fetita e astazi o tarfa, o cunosc, locuieste, la fel ca si atunci, in blocul meu.

Da. nu sunt medic dar am impresia ca "fetita" care este o tarfa asa cum o numesti tu, probabil reflecta un abuz sexual avut in copilarie!!!!! Cred. Oricum, in cazul in care exista Dumnezeu, sau orice fel de entitate suprema, sper sa-ti ierte aceste greseli! Ar fi de apreciat daca ai renunta sa condamni varsta si scopul(razbunarea) deoarece nu sunt criterii logice, concludente si nicidecum intemeiate!!
Doresc sa mentionez faptul ca sunt frustrat de lipsa opiniilor a medicilor ce si-au dat cu parerea la inceputul acestui post. Sau poate au realizar gravitatea acestui caz.

In mod normal ma semnez cu:...respect si numele meu! In acest caz, NU AM RESPECT!!!!
0
31-03-2009, ora 22:32
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
mai oameni buni in ce lume traim? aniaa chiar se lauda cu ce-a facut la 12 ani si se mai mira ca fetita aia a ajuns tirfa dar stau si ma intreb care e mai mare dintre ele ai doar 23 de ani si clar ai deviatii sexuale dar se pot trata dar tu zici ca nu vrei si ca iti place cum esti nu te intreb daca ai copii dar s-ar putea sa-ti dezvirginezi propria fetita ca nu te lasa sa te uiti la vre-o telenovela sincer mi-e mila de tine
0
29-04-2009, ora 01:30
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Ania draga, tot ce imi spui nu ma (mai) socheaza pentru ca prin natura profesiei am auzit foarte multe de acest fel. Cautatul in trecut cum zicea mai sus cineva poate fi paguboasa, dar nu e greu sa ne dam seama ca de la Adam si Eva, se tin astea in lant: prima crima - Cain si Abel. E adevarat ca fiecare om de pe aceasta planeta suntem victima celorlalti din jurul nostru. Eu am fost abuzat sexula cand aveam 5 ani. Asta mi-a produs multi ani de chin, cam de pe la 13 la 33, pana. in prezent. E drept ca la un moment dat cineva mi-a luat povara sufleteasca si m-a innoit sufleteste. di anume, Dumnezeu cu dragostea Sa. Sa sti ca nu-s pocait nici preot dar Dumnezeu m-a vindecat la un moment dat. Inteleg PERFECT ce simti, toate dorintele tale, eu am mai multi ani ca tine si as minti daca as zice ca nu e adevarat tot ce ai zis. Cu toate astea sunt constient de grozavia oribilitatilor noastre ale oamenilor si le dau dreptate si celorlalti care te-au amendat. Dumnezeu m-a ajutat, cu greu, sa iert si pe cei care, mi-au facut rau. Dar nu as mai vrea sa vorbesc despre lucruri sumbre care Dumnezeu mi le-a ingropat demult. Vreu sa-ti spun doar atat, si si celorlati care ne citesc: AM FOST NEFERICIT tot timpul cat am luptat impotriva lui Dumenzeu, si am fost MANGAIAT atunci cand m-am impacat cu EL. Ce inseamna sa fi mangaiat? DUrerea me an-a trecut, dar Dumnezeu m-a mangaiat, intelegi tu asta. Ceva ca talharul de pe cruce care a fost mantuit desi era in chinuri. Sa sti ca nu te judec deloc, Dumnezeu o face, dar ma rog ca intr-o zi sa te intalnesti cu acest Dumnezeu iubitor si dragostea lui sa-ti cucereasca inima ta setoasa de fericire si mangaiere. Cu drag!
0
05-05-2009, ora 20:31
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
petruel imi pare nespus de rau ce-ai patit dar nu-l baga pe D-zeu in toata povestea asta tu zici ca nu esti pocait dar la 3-4 cuvinte il invoci ca te-a mingaiat ca ti-a luat durerea astea-s vorbe de pocait daca nu esti inca nu mai ai mult ti-o spun din experienta sotia mea e baptista eu liber cugetator deci nu ateu oricum ce-a facut ania e condamnabil si inca o data mi-e mila de ea
0
06-05-2009, ora 00:24
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
mirciu, imi pare destul de rau ca nevasta-ta e baptista, poate a facut o alegere proasta. Ma pot considera si eu ateu dar ceva de genul ca daca nu este dumnezeu avem datoria noi oamenii sa facem ce ar trebui sa faca El. Unii zic ca Isus e cel mai argumentat personaj istoric insa daca n-a existat cu adevarat, atunci tot pe noi pica obligatia de a ne da viata unul pt altul. Inca ceva, cred ca e foarte condamnabil ce a facut dezaxata asta, si toate consecintele din jurul ei... persoane ca astea vor sa faca sa ni se para normala o astfel de viata. Dar imi place ca esti inteligent, mai mult nevastata iti mai zice si tie una alta, cred ca e desteapta. Sti care e diferenta dintre destept si inteligent? (o mica gluma) Ala destept il pune pe ala inteligent sa munceasca pt el :))

Eu sunt foarte documentat in ce zic. Desi nu sunt alcoolic am lucrat voluntar pentru alcoolici, si sa sti ca daca iei in mana o carte despre alcoolici, vei constata ca sunt multi atei printre ei si cu toate astea ii ajuta sa creada intr-un Dumnezeu - varianta atee, care-i mangaie si -i ajuta. Asta n-o stiu baptistii. Apropos, am cunoscut multi baptisti alcoolici. In rest am mare respect si admiratie pentru baptism. Desi unui ateu ii trebuie mai mare credinta sa creada ca nu este Dumnezeu. Sau nu esti sincer cu tine, sau ai motive morale sa n-o faci. Pe "tronul inimii tale" (expresie baptista) este eul tau si nu ti-ar conveni sa-ti comande cineva viata. Sa sti ca Dumnezeul adevarat - nebaptist, neortodox, cel ateu poate, e un tip foarte de treaba: il gasesti peste tot, si la unii si la altii.

Succes. Ala barbat fericit ca tine cu nevasta baptista... nu o mai necaji, esti o intristare zilnica pt ea?
0
06-05-2009, ora 22:56
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
incep cu sfirsitul tau Ala barbat fericit ca tine cu nevasta baptista...nu o mai necaji, esti o intristare zilnica pt ea?Aici ai gresit profund! Eu ii respect religia ei si ea pe a mea cu toate ca a mea nu-i prea ortodoxa dar imi iubesc sotia mai mult decit pe mine mi-a placut ce-ai zis despre atei ca ei trebuie sa aiba o mai mare credinta sa creada ca nu exista D-zeu si ca e tip de treaba il gasesti peste tot si la unii si la altii mersi de comentariu si as mai vrea sa mai conversam cind ai timp cu stima mirciu57
0
07-05-2009, ora 16:01
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
petruel imi zici ca-ti pare rau ca nevasta-mea e baptista c-a facut o alegere proasta dar nu te inteleg unde-i liberul arbitru?? ti-am mai spus ca-mi iubesc sotia si am 2 copii ca si tine dar tu ai alta viziune asupra vietii chiar nu te inteleg tu ce meserie ai? nu-s curios dar tu ai zis ca esti documentat in orice domeniu eu sint doctor fac operatii de frezat si de gaurit sint borwerghist imi place cum gindesti si mai discutam
0
07-05-2009, ora 16:02
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
petruel imi zici ca-ti pare rau ca nevasta-mea e baptista c-a facut o alegere proasta dar nu te inteleg unde-i liberul arbitru?? ti-am mai spus ca-mi iubesc sotia si am 2 copii ca si tine dar tu ai alta viziune asupra vietii chiar nu te inteleg tu ce meserie ai? nu-s curios dar tu ai zis ca esti documentat in orice domeniu eu sint doctor fac operatii de frezat si de gaurit sint borwerghist imi place cum gindesti si mai discutam
0
07-05-2009, ora 16:02
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
petruel imi zici ca-ti pare rau ca nevasta-mea e baptista c-a facut o alegere proasta dar nu te inteleg unde-i liberul arbitru?? ti-am mai spus ca-mi iubesc sotia si am 2 copii ca si tine dar tu ai alta viziune asupra vietii chiar nu te inteleg tu ce meserie ai? nu-s curios dar tu ai zis ca esti documentat in orice domeniu eu sint doctor fac operatii de frezat si de gaurit sint borwerghist imi place cum gindesti si mai discutam
0
07-05-2009, ora 16:02
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
petruel imi zici ca-ti pare rau ca nevasta-mea e baptista c-a facut o alegere proasta dar nu te inteleg unde-i liberul arbitru?? ti-am mai spus ca-mi iubesc sotia si am 2 copii ca si tine dar tu ai alta viziune asupra vietii chiar nu te inteleg tu ce meserie ai? nu-s curios dar tu ai zis ca esti documentat in orice domeniu eu sint doctor fac operatii de frezat si de gaurit sint borwerghist imi place cum gindesti si mai discutam
0
16-05-2009, ora 09:46
aniaa
Nu este medic/terapeut
aniaa
Am tot citit de-a lungul timpul ce mi-ati scris. va dau perfecta dreptate!
Insa.as fi vrut sa vad privirea fiecaruia dintre voi, gesturile de scarba si antipatie, dispretul vostru...
0
17-05-2009, ora 21:02
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
aniaa aici nu-i vorba de scarba, antipatie sau dispret noi nu te condamnam pe tine ca persoana ci doar fapta ta si in rest cum ti-am mai spus s-auzim numai de bine cu stima mirciu 57
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fanteziile sexuale
  • Fanteziile sexuale normale versus fanteziile atipice (studiu)
  •