febra 37.5 de 2 saptamani de zile

05-12-2009
ana maria79
Nu este medic/terapeut
ana maria79
de 2 saptamani sunt cu febra asta care nu scade nu creste...am facut un tratament cu nurofen paracetamol si algocalmin si cefalexin 5 zile..nurofen si algolmin inca mai iau..mentionez ca am fost diagnosticata cu tbc cutanat acum 5 ani...am fost la medicul care ma tratat si spune ca nu poate fii vb de tbc am facut si o radiografie si pulmonar nu am nimic...la spitalul de boli infectioase am fost de 2 ori si mi-au spus sa revin daca creste febra...va rog sa imi dati un sfat unde sa merg ce sa fac pt ca e groaznic sa stai asa cu febra asta fara un diagnostic.
2 comentarii
0
28-07-2011, ora 03:22
adrianos1
Nu este medic/terapeut
adrianos1
poate un doctor bun sa dezlege misterul urmator: sunt roman din buc, 33 ani, sanatate tun, dar... de 17 zile am febra(peste 38 dar sub 39) si stare febrila(intre 37-38), mereu aceeasi ora 5-6 dupa-amiaza, uneori trece fara medicament, alteori e nevoie de medicament pt febra, am facut unele analize, hemograma si inca ceva doar bazicul, am facut si raze x pt plamani, nu s-a descoperit nimic, anormal, mentionez ca temperatura mea normala nu e 37, 5 si nici 38, am grija mereu sa scutur termometrul, in plus se si simte, pielea se incinge, nu numai eu ci toata familia poate vedea, deci exclus erori din alte motive, presiunea e ok 11 sau 12-8 urina normala, poate un picut tulbure dar putin de tot si numai dimineata, seara deja e transparenta, urinez de multe ori pe zi, si starea mea generala e de moleseala, ochii ii simt calzi, incinsi de caldura pe interior, nu pot sa asist mult tv, deci mi se spune ca e o infectie, febra inseamna ca organizmul combate infectia, trecerea temporara a febrei nu inseamna disparitia infectiei, acum, intrebare: ce infectie? unde? se credea ca e la plamani fiind mereu aceeasi ora, dar nu e, deci trebuie sa fac analize detaliate ale sangelui intr-un spital de boli infectioase?? nu am avut boli anormale, doar cele ale copilariei, fumez dar putin 5 tigari pe zi, si nu am fost internat niciodata in vreun spital, acum 10 luni mi-am facut toate analizele de sange si urina, au dat toate ok, va multumesc anticipat pentru orice raspuns
0
28-07-2011, ora 03:44
adrianos1
Nu este medic/terapeut
adrianos1
completare cu scuzele de rigoare: nu am alte simptome, nici tuse, nici secretii nazale, nici ochii galbeni, initial s-a crezut ca am o viroza, o raceala, dar nu a fost, apoi am luat 1 antibiotic care ajuta la insanatosirea mai multor organe, de exemplu intenstin, etc, chiar si cu antibiotic si fara febra a continuat, antibioticul l-am luat pana s-a terminat cutia, dupa cum e recomandat, si totul am facut comform prescriptiile medicului, care in ultima instanta a zis ca trebuiesc analize detaliate la un spital de boli infectioase, nici nu-mi trece prin cap ce fel de infectie poate fi, nici la ce organ si motivul nici atat, pt ca am mare grija cu sanatatea, excluind tigarile :)), deci spalat maini mereu cu sapun, verificat valabilitatea alimentelor, igiena, etc, sunt un tip calculat si echilibrat in cam tot, am facut sport atletism multi ani in adolescenta, ahhh uitasem sa spun ca in ultimii ani am o alergie, imi curge nasul fara sa fiu racit, curge mai mereu, in fiecare zi, cu pauze de cateva ore sau zile dupa care revine, dar acum de cand cu febra, a disparut si alergia, ciudat, apoi am 1 fiu, bebelus de 8 luni, sper ca nu am nimic grav, am scirs aici pt ca am vazut ca in general se raspunde cand mesajele sunt decente si la subiect, multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns