Febra in prima luna de sarcina.

05-06-2013
Cristinel93
Nu este medic/terapeut
Cristinel93
Ma numesc Cristina, in ultimele zile am aflat ca sunt insarcinata, in a treia saptamina, de citeva zile simt febra de 37 grade, este posibil la o astfel de temperatura a corpului sa fie intrerupta sarcina? si daca temperatura data reprezinta o alarma grava?
5 comentarii
0
05-06-2013, ora 19:58
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
buna.felicitari pentru sarcina:)
daca nu ai alte simptome si temperatura este pana in 37, 5-38 ( cu marja de eroare aratata de termometre) nu te ingrijora. corpul fiecarei femei reactioneaza diferit in sarcina si uneori temperatura creste putin in primele luni. daca ai alte simptome si temp. creste adreseaza-tte medicului, si eu am facut temperatura cand am fost internata in spital dar am primit tratament doar cand temp. trecea de 38-la mine a fost doar 1 zi...(bine eu am avut mai multe simptome, a fost putin mai complicat_)...in rest ma tineau sub observatie. nu trebuie sa te ingrijorezi...
sarcina usoara.
0
06-06-2013, ora 11:44
Cristinel93
Nu este medic/terapeut
Cristinel93
multumesc mult, aveam mari griji, alte simptome persista la mine ca urinari frecvente, o stare de oboseala, si somnolenta, si simt slabiciuni mari a corpului.
0
08-06-2013, ora 19:20
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
bine ai venit in Club:)..glumesc. daca nu ai dureri la urinat nu te ingrijora, e normal sa urinezi mai des cand esti insarcinata...eu alerg toata ziua la baie:).totusi eu fac analiza urinii de fiecare data cand merg la control pentru ca suntem predispuse mai usor la infectii urinare in timpul sarcinii...ar fi o idee buna sa vb cu medicul despre asta si evt. sa faci o analiza a urinei.
celelalte simptome sunt normale...mananca variat si bea 2 l lichide sa nu te deshidratezi..sper ca tu sa fi mai norocoasa decat mine in privinta greturilor:)...
sarcina usoara:)
0
14-06-2013, ora 19:20
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
nu uita sa iei vitaminele si acidul folic --care sper ca ti le va recomanda medicul.trebuie facute si analizele de sange pentru depistarea unei eventuale anemii..
din a 10-a sapt. eu am inceput sa iau fier--bineinteles la indicatia medicului- care a mai ajutat Putin in privinta starii de oboseala.vorbeste cu medicul tau despre aceste lucruri..

p.s. nu bea alcool, daca fumezi lasa-te de fumat, nu folosi substante toxice, nu te vopsi, cat mai putine creme, parfumuri si machiaj--pot da alergii bebelului--axeaza-te pe produse eco cat mai mult..

sanatate.
0
29-01-2018, ora 09:01
Sirbumaria
Nu este medic/terapeut
Sirbumaria
Bună tuturor! Sunt însărcinată în 3 săptămâni și nopatea trecută am făcut febră și frisoane. Prima data am luat un paracetamol și mi-am băgat șosetele in oțet și a trecut, peste câteva ore iar mi-a crescut temperatura și am pus comprese de apa pe fructe pt că îmi arde f rău zona gatului, frunții și ochii. Poate afecta cumva sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •