febra mare si dureri de cap

Buna ziua,
Am 67 ani si de vreo 2 zile am temperatura ridicata (febra) in special seara si uneori imi apar dureri de cap.Am fost la medic si mi-a spus ca am raceala si sa iau paracetamol.Dar febra nu cedeaza (|in special seara este f mare).Ce imi puteti sugera ca tratament.
Am 67 ani si de vreo 2 zile am temperatura ridicata (febra) in special seara si uneori imi apar dureri de cap.Am fost la medic si mi-a spus ca am raceala si sa iau paracetamol.Dar febra nu cedeaza (|in special seara este f mare).Ce imi puteti sugera ca tratament.
1 comentarii

Nu faceti tratament fara sa stiti ce aveti.
Ar trebui facut un exudat nazal si faringian cu antibiograma amandoua.
Bacteriile au devenit rezistente in ultimul timp chiar si la antibiotice cu spectru larg.
De aceea este necesara antibiograma, ca sa se vada exact la ce antibiotice sunt sensibile bacteriile gasite.
Numai asa se poate face un tratament corect.
Daca se depisteaza un streptococ beta hemolitic, tratamentul nu trebuie intrerupt timp de 10 zile si luat la ore fixe, altfel bacteria poate deveni rezistenta la antibioticul folosit.
Pentru analize, dimineata cand mergeti la laboratorul de analize, nu va spalati in nas si in gura, nu mancati si nu beti apa inainte de recoltare.
Ar trebui facut un exudat nazal si faringian cu antibiograma amandoua.
Bacteriile au devenit rezistente in ultimul timp chiar si la antibiotice cu spectru larg.
De aceea este necesara antibiograma, ca sa se vada exact la ce antibiotice sunt sensibile bacteriile gasite.
Numai asa se poate face un tratament corect.
Daca se depisteaza un streptococ beta hemolitic, tratamentul nu trebuie intrerupt timp de 10 zile si luat la ore fixe, altfel bacteria poate deveni rezistenta la antibioticul folosit.
Pentru analize, dimineata cand mergeti la laboratorul de analize, nu va spalati in nas si in gura, nu mancati si nu beti apa inainte de recoltare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 6Cap, ochi, torace
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2Mama mea are nevoie de ajutor...va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 2dureri de cap si ameteli
- 1Ameteala si durere de cap
- 0Durere ciudata de cap
- 3formatiune tumorala
- 0febra foarte mare... peste 39... s-au invinetit buzele si ochii si s-au racit maiinile
- 1Dureri de cap 24 24
- 2Ce boli pot da dureri de cap?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: