fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
De un an folosesec anticonceptionale Logest.In aceasta seara, in jur de ora 20:00, am avut contact sexual neprotejat, iar la ora 21:00 am luat pastiluta de Logest.La 2 ore de la administrarea pilulei am avut diaree si am luat un prim comprimat de Postinor, dupa care din nou am avut diaree.Urmeaza sa iau ce de al 2 comprimat de Postinor la 12 ore de primul.Va rog, este posibil sa fi ramas gravida si sa se fi anumat toate pastilele?Va rog, raspunde ti k sunt pur si simplu disperata!
7 comentarii
Daca dupa Logest si Postinor ai avut diaree, nu mai are rost sa iei a doua pilula de Postinor. Nu esti insarcinata, stai linistita. In primul rand trateaza-ti diareea, mergi la farmacie si cumpara-ti Ercefuryl si Imodium, tine azi putin regim si nu vei mai avea probleme.Diseara ia pilula de Logest normal si o saptamana sa folosesti protectie suplimentara cu prezervativ sau practici abstinenta.
Multumesc mult pt rasp.Deci nu mai e nevoie sa mai iau o doza de Postinor?sper sa fie bine.Diseara o sa iau ultima pastiluta din folie k eram la sfarsitul foliei si o sa urmeze sapt de pauza.Sper sa mi vina si sa nu fie prob...
Nu era nevoie sa mai iei a doua pilula de Postinor, nu avea rost, caci nu ai ramas insarcinata.Acum o sa ai dereglari de ciclu.
SI DACA IN PERIOADA DE PAUZA NU O SA MI VINA CICLUL, O SA MAI INCEP FOLIA DE LOGEST IN MOD NORMAL?SAU CE FAC?mULTUMEC
Da, tu continui sa iei pilulele corect, normal. O sa ai sangerare, o sa vina si cilul, dar e putin probabil sa vina la aceeasi data ca si inainte de Postinor. De luna viitoare, daca nu o sa mai ai probleme cu pilulele, ciclul se va regla.
Oke, multumesc.Sper, din tot sufetul, sa fie totul bine!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 3sunt insarcinata?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 1escapelle si chist ovarian
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 3Anticonceptionale Belara
- 0probabilitatea sarcinii
- 2Administrare greșita karissa 28
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? postinor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: