Fibrilatie atriala recurenta

29-09-2008
Cataliny
Nu este medic/terapeut
Cataliny
Buna ziua,

In urma cu un an am avut primul episod de fibrilatie cu 140 bpm, convertita electric la ritm sinusal la 6 ore dupa aparitie. Mi-a fost prescris tratament dar nu l-am luat. Am mers apoi si am facut investigatii amanuntite si mi s-a spus ca inima arata si functioneaza foarte bine, sunt sanatos tun din punct de vedere cardiac. Sase luni mai tarziu, a venit un nou episod de fibrilatie si de aceasta data convertita electric. Am facut un nou set de investigatii amanuntite, la doi cardiologi diferiti si acestia mi-au spus de asemenea ca sunt sanatos. Am facut si analizele la glanda tiroida si nu au indicat ceva neobisnuit. Trebuie sa mentionez ca toate episoadele de fibrilatie au aparut dimineata cand m-am trezit din somn. Acum 3 zile cand m-am trezit din somn am avut un nou episod de fibrilatie destul de puternic, nu m-am dus la medic si dupa o ora de plimbat si respirat profund prin parc, fibrilatia a disparut complet am revenit fara interventia nimanui la un ritm normal de 70 bpm. Puteti sa-mi spuneti va rog care este parerea dumneavoastra? Intr-un an de zile am fost vazut de 5 medici diferiti si toti mi-au spus ca sunt sanatos tun, am 26 de ani si ma simt foarte bine, totusi nimeni nu-mi poate raspunde de ce au aparut aceste episoade de fibrilatie. Multumesc
47 comentarii 12 Înainte ›
0
30-09-2008, ora 00:00
nokki
Nu este medic/terapeut
nokki
Nu sunt medic, dar am si eu probleme cardiace.
Probabil veti primi raspuns de la un medic.
Tin sa spun si eu parerea mea, ca interesat de aceste probleme.
In primul rand dvs. vi s-a prescris un tratament si nu l-ati luat.
Apoi, cu mai multe episoade de fibrilatie si tahicardie, rezolvate in spital, de unde probabil ca ati primit din nou tratament pe care nu specificati ca l-ati luat, ati fost la alti medici, care v-au precizat ca sunteti sanatos tun.
Mi se pare ca nu numai din partea dvs, , dar si al medicilor respectivi, a fost vorba de inconstienta.
Daca inima dvs.nu functioneaza repetat normal, nimeni nu mai trebuie sa va pericliteze viata si sa spuna ca nu aveti nici o afectiune.
Stiu ca exista medicamente care se prescriu la manifestarile pe care le aveti, iar acestea probabil va v-au fost prescrise cu ocazia internarilor.
Ce rost mai avea sa mergeti la alti doctori, fara sa luati mai intai medicamentele prescrise?
Eu cred ca va bazati prea mult pe tineretea dvs. si vreti sa negati ca aveti problemele pe care le aveti.
Parerea mea, ca nespecialist, este sa luati mai intai tratementele prescrise si apoi sa vedeti cum va manifestati.
Fiindca cu inima nu e de glumit.
E singurul organ care daca nu mai functioneaza cateva secunde, nimic nu mai functioneaza...
Multa sanatate si astept si eu sa vedem ce va spune un doctor la descrierea dvs. pe acest forum.
0
01-10-2008, ora 00:00
Cataliny
Nu este medic/terapeut
Cataliny
Multumesc pentru sfat, dar trebuie sa precizez mai clar urmatoarele:
Ultimul medic la care am fost, mi-a facut toate investigatiile posibile, de la holter ekg la testul de efort, ecografie cardiaca si am iesit excelent in urma acestor teste, de aceea mi-a spus ca nu vede nici un motiv pentru care mi-ar prescrie tratament cardiac atata vreme cat totul se prezinta ok, in ciuda episoadelor precedente de fibrilatie. Tot el mi-a spus care ar pute fi cauza acestor probleme: atacuri de panica si tulburari de panica venite pe fondul unui serviciu foarte stresant, trebuie sa spun ca de doi ani lucrez in departamentul administrativ al unei multinationale mari si sunt expus zilnic unui volum mare de stres. Ma interesa si parerea unui medic daca scenariul cu atacul de panica care sa provoace fibrilatie are sustinere. Acum o saptamana am mers pe aceasta idee ca am intrat in fibrilatie in urma unui atac de panica si am reusit sa-mi reglez singur bataile inimii. Daca acum ma duc la medic imi va spune din nou ca sunt sanatos si ca nu am nimic. Dupa primul episod de fibrilatie din urma cu un an, mi s-a administrat tratament cu beta blocante si dupa 3 zile am ajuns din nou la spital pentru ca ajunsesem la 34 bpm din cauza acestor betablocante. NU am mai luat medicamentele si totul a revenit la normal. nu am nici tahicardie si as vrea sa stiu daca aceste atacuri de panica sunt o cauza reala a ceea ce mi s-a intamplat si cum sa ma pot vindeca fara tratament chimic(cu medicamente) daca exista si alt fel de terapie. Multumesc
0
05-10-2008, ora 00:00
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Ai vreunul dintre episoadele de fibrilatie documentate clar pe un ECG?
De curiozitate, daca poti sa ne spui, la ce medici ai fost pana in prezent (nu sunt medic, asa ca nu iti fa probleme). Fibrilatia atriala poate fi influentata, la o persoana mai invarsta, de hipertensiune sau de unele modificari ale cordului cauzate de alte afectiuni secundare. In cazul unor astfel de pacienti este posibil ca examenele gen ecografie, ECG sau holter sa dea unele rezultate, care sa raspunda la unele intrebari. Dar, in cazul unei persoane tinere, cu un cord perfect normal, la care fibrilatia atriala apare in cel mai clasic mod din cauza unor focare aflate in venele pulmonare din atriul stang, examenul ecografic, ECG-ul, testul de efort sau holterul nu vor releva absolut nimic, decat daca, bineinteles, in timpul unuia dintre aceste teste se declanseaza o criza de fibrilatie. Altfel ele pot iesi perfect, determinand medicul sa te declare sanatos si sa te trimita acasa. Pentru a fi absolut sigur daca ai sau nu ai fibrilatie atrila cel mai indicat e sa faci un studiu electrofiziologic. In urma acestuia mai poti determina daca fibrilatia este cumva generata de o alta tahicardie care degenereaza, sau, pur si simplu, porneste de la focare aflate in venele pulmonare. Daca exista o alta tahicardie care degenereaza in fibrilatie este foarte posibil ca prin rezolvarea acesteia (prin ablatie cu radiofrecventa) sa nu mai apara nici fibrilatia, mai ales ca esti o persoana tanara, fara alte probleme cardiace secundare. Daca fibrilatia porneste din venele pulmonare, rezolvarea consta tot in ablatia cu radiofrecventa, dar, in Romania, doar din 2009 va fi disponibila aceasta procedura pentru fibrilatia atriala.
0
03-11-2008, ora 08:53
IRINA_B
Nu este medic/terapeut
IRINA_B
Buna ziua,
cu referire la problema dumneavoastra, sunt medic rezident in cadrul Spitalului Universitar, as dori sa stiu daca lucrati intr-un mediu stresant, fumati sau ati avut in familie persoane cu boli cardiace. Multe dintre aceste probleme apar ca urmare a stresului si provoaca aceste episoade de fibrilatie si tahicardie.
0
03-11-2008, ora 10:25
Cataliny
Nu este medic/terapeut
Cataliny
Buna ziua,

Am lucrat 2 ani de zile intr-un mediu foarte stresant si solicitant, fumez cam un pachet pe zi, am avut si am in familie persoane cu probleme cardiace. De cateva luni am schimbat serviciul, recunosc ca volumul de stres s-a diminuat semnificativ, eu ma simt de atunci excelent, imi amintesc ca rar puteam dormi noaptea bine fara sa ma trezesc din somn cu tahicardie puternica, acum dorm neintors, adorm imediat si de asemenea seara nu mai simt starea de oboseala sau de moleseala sunt plin de energie si seara fac sport(alergare) sau merg pe jos de la serviciu pana acasa (aproximativ 3 kilometri), nu mai simt ca mi-e rau, inainte inevitabil seara mi se facea rau, de aceea ma gandesc ca toate problemele mele au fost pe fond nervos, de vreme ce si la toate analizele am iesit foarte bine. Doar un singur lucru nu mi-e clar: la toate analizele EKG din ultimii ani doctorii au spus ca apare Repolarizarea Precoce, au zis ca nu e nimic grav, ca e ceva obisnuit dar eu tot nu am inteles ce inseamna aceasta repolarizare precoce..
0
05-11-2008, ora 11:05
IRINA_B
Nu este medic/terapeut
IRINA_B
As vrea sa studiez indeaproape problema dvs., daca sunteti de acord, sa-mi da-ti adresa de mail si va voi da cateva recomandari cu produse pentru afectiunea dvs.-*. Astept un e-mail pe aceasta adresa. Va multumesc!


(*modificat de administrator)
0
03-12-2008, ora 15:34
roxana64
Nu este medic/terapeut
roxana64
roxana64

Este o problema, pe care din pacate am trait-o de ani de zile cu mama mea si am devenit oarecum experta.
Va recomandat cineva o provedura care se cheama ABLATIE, este f interesanta pt ca d-voastra aveti o inima sanatoasa. In Romanoa se face deja la Sp. Universitar Bucuresti, prof.dr. Calin Siliste. Incercati sa-l contactati si va v-a gasi remediul. Sanatate!
0
21-12-2008, ora 17:43
florentina2008
Nu este medic/terapeut
florentina2008
florentina2008 Am fost diagnosticata cu fibrilatie atriala Am fost convertita de 6 ori in 4luni. Am facut ABLATIE. Dupa 2 saptamini au aparut din nou SFATURI profesionale. CE stiti de Viena ?
0
26-02-2009, ora 19:33
MINDRU
Identitate neconfirmată
MINDRU
Nu stiu daca ti-ai rezolvat problema intre timp, dar ceea ce descrii poate insemna un sindrom de preexcitatie(Sd. WPW), o afectiune care presupune prezenta unor circuite rapide la inima, boala care intradevar nu este evidenta intotdeauna pe EKG. Pot aparea si alte tulburari de ritm cum ar fi TPSV. Recomandarea mea este sa faci un studiu electrofiziologic, asa cum cineva spunea anterior. Tine-ne la curent cu problema ta. Sanatate!
0
06-06-2010, ora 22:02
oxyygen1
Nu este medic/terapeut
oxyygen1
am 59 de ni si am facut repetat fibrilatie artriala.Am luat tratament cu cordarone dar si sub tratament am intrat in fibrilatie cu durate variate.Mi s-a spus la Cluj ca singurul renediu spre vindecare este ablatia ce nu se face in Romania.Am facut ablatia la Szeged in Ungaria si dupa 3 luni ma simt bine fara fibrilatii si fara cordarone.Fibrilatia se poate datora unor incurcaturi electrice in interiorul inimii.Aceste conductoare electrice ce provoaca fibrilatia se ard cu radiofrecventa si dupa 2 zile ai scapat.
0
07-06-2010, ora 11:38
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
MINDRU, daca cineva are WPW acesta se evidentiaza pe ECG pentru ca se vede unda delta de preexcitatie. Doar daca e o cale accesorie oculta, care conduce doar retrograd, atunci e posibil sa nu se evidentieze pe ECG.
Oxyygen, acum se face si in Romania, la Spitalul de Urgenta Floreasca la dr. Radu Vatasescu.
0
07-01-2011, ora 14:37
hoffy
Nu este medic/terapeut
hoffy
multumesc uliana pentru informare. Acum sunt acasa, am fost astazi la control si mi-a facut transesofagiana iar inima este, , curata, ,. Tare curios sunt sa vedem cati din cei care au facut ablatie de fibrilatie, sunt dupa o perioada anume in ritm sinusal fara medicamente! Eu am facut una dar nu m-a, , tinut, , decat 8 luni, metoda fiind prin criogenie
0
07-01-2011, ora 21:03
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Hoffy, ma bucur ca esti acasa si transesofagiana a iesit curata. Ai avut noroc ca aventura asta cu sintromul s-a terminat cu bine ! Adevarul este ca dintre toate tipurile de aritmie nenorocita asta de fibrilatie atriala are sansele de reusita cele mai mici la prima ablatie, Se pare ca nici in cazul tau n-au reusit cei din Bruxelles sa anihileze din prima TOATE focarele aberante din atriul sting si venele pulmonare, dar se poate si ca tirurile de ablatie sa nu fi creat cicatrici suficient de profunde pentru a opri refacerea circuitelor electrice parazitare.
Despre ablatia prin criogenie nu stiu mai nimic, la noi acasa nu se foloseste in nici un centru medical. In locul tau l-as contacta pe dr. Vatasescu peste trei saptamini (si-a luxat piciorul, momentan e indisponibil), macar sa auzi o parere autorizata, de la un mare specialist. Si sa nu mai neglijezi sintromul! Numai bine !
0
08-01-2011, ora 18:32
hoffy
Nu este medic/terapeut
hoffy
Din relatarile tale, imi dau seama Uliana ca ori te-ai documentat f. bine pe aceasta linie, ori lucrezi in domeniu Ma bucur, si hai sa-ti dau si eu o veste: cand am fosr ieri la control, (la Militar ca acolo sunt in scripte de la inceput) medicul meu m-a anuntat ca peste 1an jumatate o sa-mi faca el ablatie.Stie el ce stie, dar sincer parca nu as vrea sa stau pana atunci Bineinteles ca sunt deacord cu principiul pe care l-ai spus si tu ca merita, eu zic ca in orice ai faceTREBUIE sa mai ai cel putin o parere profesionala. De aceea daca mai ai sfaturi si modalitati prin care sa i-au legatura cu dr. Vatasescu poti sa-mi scrii - Pentru ca Propafenona nu reuseste sa ma mai protejeze, sunt hotarat sa mai incerc inca odata cu Flecainida dar pana ajunge la noi o sa mai treaca cateva zile; bineinteles ca o te tin la curent
Oxyygen1 daca mai consulti saitul dane si noua o noutate despre evolutia sanatatii dupa 10luni de la abl;atie, daca este corecta aprecierea mea
0
08-01-2011, ora 19:51
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Hoffy, de curiozitate, poti sa ne spui si noua ce medic de la Spitalul Militar ti-a zis ca peste 1 an si jumatate o sa iti faca ablatie de fibrilatie atriala?
0
08-01-2011, ora 20:37
hoffy
Nu este medic/terapeut
hoffy
nu imi permit sa pronunt un nume fara ca in prealabil sa am acceptul dansului, mai ales ca a fost o discutie in doi. Imi cer scuze, nu vreau sa par in vre-un fel, dar va mai pot zice ca l-am cunoscut acum 3 ani in sectia de aritmologie, este un om deosebit pe care pot sa-l deranjez si telefonic de cate ori am nevoie. Le doresc succes in relizarea planului
0
08-01-2011, ora 22:56
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Eu zic sa nu exagerezi. Iar faptul ca ii anunti si pe altii ca peste un timp doctorul respectiv va face ablatii de fibrilatie atriala nu poate fi decat o reclama pentru dumnealui.
Daca era un doctor care facea o greseala si anuntarea numelui sau i-ar fi daunat imaginii atunci ar fi fost de inteles sa fii mai reticent. Dar asa...?! Hai sa nu fim mai catoloci decat Papa.
Era o informatie poate utila si altora, de aceea te-am intrebat.
Dar cum crezi...
0
09-01-2011, ora 12:22
hoffy
Nu este medic/terapeut
hoffy
Armmdt, ti-am urmarit cu interes interventiile foarte pertinente pe acest subiect, iar din punctul meu de vedere te consider o persoana ce detine cel putin un bagaj mare de cunostinte, daca nu chiar lucrezi in domeniu. Am spus ca nu vreau sa fiu judecat in vreun fel, mai ales ca nu sunt catolic: daca as dezbate cu tine o problema, , tet a tet, , iar eu gandindu-ma ca este reala sau ai vrut sa te dai mai important,.daca ti-as face public numele nu ai avea de suferit in relatia cu colegii medici? Facem o dezbatere ce nu are nici o legatura cu sit-ul. Promit ca la urmatoarea consultatie o sa dezvolt subiectul cu medicul si o sa va anunt, mai ales ca nu este o oportunitate pentru viitorul f. apropiat pentru a ne face deacum niste sperante.
In acest raspuns chiar nu am vrut sa fiu acid, sa dea Dumnezeu sa se inceapa si aici aceasta procedura ce, , afara, , cu aparatura necesara este o rutina.Asa cum am zis, sunt deschis noilor consultari si de aceea daca ai o parere, stiind ca este in domeniu, iti accept cu interes interventia.
Sanatate multa in special suferinzilor
0
09-01-2011, ora 12:36
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Nu vad cum o astfel de informatie ar putea dauna medicului respectiv, adica faptul ca peste o vreme acel doctor o sa se apuce sa faca si interventii de asemenea complexitate nu poate decat sa fie un plus pentru el si e bine ca si alti pacienti care intra pe acest forum sa fie informati. De aceea te-am intrebat. Si cum i-ar putea periclita aceasta informatie relatia cu colegii.. ?!?! Asta chiar nu inteleg.
Sa dea Domnul sa avem cat mai multe spitale in Romania unde sa se faca astfel de interventii. Si eu imi doresc acest lucru.
0
15-01-2011, ora 23:24
oxyygen1
Nu este medic/terapeut
oxyygen1
armmdt,

eu am avut fibrilatie artriala si nu WPW(diferenta)La prima se face ablatie tridimensionala cu catetere in cele 2 artii, tehnologie adusa abia acum 2 luni la Cluj-Napoca la spitalul de recuperare care costa 5000 euro.Se face ablatie si la WPW gratis dar cu reusite limitate.In decursul unei saptamani sau efectuat ablatie la 10 bolnavi si doar o singura persoana a reusit.
0
15-01-2011, ora 23:39
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Ma bucur ca mi-ai atras atentia ca intre fibrilatia atriala si WPW este o diferenta. Nu am decat aproape 700 de ablatii la activ, mai am de invatat :-). Glumesc, sper sa nu te superi!
Da, am inteles ca ai fibrilatie atriala, de aceea te-am trimis la dr. Vatasescu. Dumnealui este primul doctor din Romania care a facut astfel de ablatii. Si are cel mai mare numar de proceduri. Iar rata de succes este muuuuult mai mare decat 10%. Si foloseste acelasi sistem 3D care a fost adus acum 2 luni la Cluj. Numai ca dumnealui il foloseste de vreun an deja.
Cei de la Cluj au inceput mai de curand. Si, de fapt, nici nu fac ei personal aceste ablatii (cum este cazul doctorului Vatasescu), ci este un medic roman care lucreaza in Franta si care vine periodic si face astfel de proceduri.
Iar ablatia tridimensionala de care vorbesti se face doar in atriul stang. Cel putin in Romania. Mai exista unii medici in afara care mai trag cateva linii de ablatie si prin atriul drept, dar sunt cazuri rare si la noi nu am auzit de asa ceva.
Cat despre a face 10 ablatii si a reusi doar una... subtire rau de tot as zice. Parerea mea, vorba unui clasic in viata!
0
17-01-2011, ora 18:00
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Poate ca ceea ce postez eu acum nu are legatura cu fibrilatia dar as ajea nevoie de sfatul dvs. Am tensiune de 20 de ani pentru care in toata aceasta perioada am luat tratamentul indicat ( aveam 30 de ani cand am fost diagnosticata ca hipertensiva).De ani de zile in anumite perioade apar dureri in capul pieptului urmate de tahircadie, balonari, stari de voma amar in gura, anxietate, valori tensionale pana la 18/9, 5. Am ajuns si la camera de garda in starea asta uneori crizele trec singure sau cu cartopil sublingual, ekg in regula analizele din sange ok. Problema mea este ca acum doi ani dupa o criza de acest fel am fost internata de urgenta cu suspiciune de infarct - infirmat. Am facut CT Pc si coronagrofie -rezultat;
Coronagrofie normala.Absenta leziunii coronare vizibile angiografic FEVG de 65%presiune de umplere a ventriculelor stagi normale Dupa doi ani starile proaste descrise au reaparut .AR TREBUI REPETATA CORONAROGRAFIA? 9 sincer numai gandul asta imi provoaca starea de rau. Multumesc ptr rabdarea dvs de a citi mesajul poate cam lung dar sunt disperata.
0
19-01-2011, ora 17:40
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Poate ar trebui sa ceretezi si alte aspecte, nu doar cele coronariene. Cum ar fi posibilitatea vreunei tahicardii care sa provoace acele simptome. Mai ales ca spui ca in perioada in care te-ai simtit la fel ai facut si angio si CT si au iesit OK. Deci nu as crede ca aici e problema.
Incearca o inregistrare holter, sa vezi daca se vede ceva. Daca nu, ar trebui facut un studiu electrofiziologic si, daca se descopera vreo tahicardie, facuta si ablatia, daca se poate.
0
19-01-2011, ora 21:06
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Multumesc ptr raspuns. Am sa fac in urmatoarea perioada o ecografie cardiaca si o monitorizare Holter ECG. Am mai avut de-a lungul anilor cateva monitorizari, de fiecare data, , in regula", Si acum cand fac cate o criza este de scurta durata pana ajung la urgenta trece, nu am reusit niciodata sa prind pe ECG mai mult de 2-3 supraventriculare - explicatia medicului ; sunt normale si ptr cei sanatosi.Asta insa nu i-a oprit sa ma interneze de doua ori de urgenta - iminenrta infarct.De aici pana la obsesie nu este decat un pas. Poate ar fi necesara o vizita la psihiatru.
Multumesc inca o data ptr raspuns.
0
19-01-2011, ora 22:42
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
Problema cu aceste inregistrari e ca daca faci niste episdoade de tahicardie, dar nici unul nu are loc atunci cand porti holterul atunci aceasta inregistrare nu te va ajuta la nimic.
Eu zic ca daca tot nu iese nimic cu holterul ai putea incerca cum spuneam un studiu electrofiziologic. Prin acest studiu iti este evaluat tot sistemul electric al inimii si se vede clar daca acolo e vreo problema sau nu. Macar stii mai clar cum stai.
0
20-01-2011, ora 00:14
armina
Nu este medic/terapeut
armina
multumesc.
0
27-01-2011, ora 23:27
oxyygen1
Nu este medic/terapeut
oxyygen1
armina,
iti recomand o dieta severa fara sare, cafea si bauturi carbogazoase cel putin 2 ani.tahicardia sau WPW (world parkinson white) se poate datora unui dezechilibru a sistemului nervos, sau stres.Incearca o angiografie daca ai dureri in piept si obsearva cu atentie daca aceste dureri apar in urma unor eforturi.Si nu in ultimul rand consultatii la alti cardiologi pt.mai multe pareri!
0
28-01-2011, ora 18:23
Arm-Med
Identitate neconfirmată
Arm-Med
"tahicardia sau WPW (world parkinson white) se poate datora unui dezechilibru a sistemului nervos, sau stres"

In nici un caz. Acestia pot fi, eventual, factori potentiatori. Dar WPW-ul apare din cauza existentei unei cai atrio-ventriculare ce conduce atat anterograd, cat si retrograd. Daca acea cale de conducere aberanta nu este intrerupta prin ablatie WPW-ul nu va disparea niciodata, indiferent ce am face. Putem cel mult, pentru o vreme, sa mai amelioram simptomele si sa rarim crizele. Dar atat!
0
28-01-2011, ora 20:23
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Va multumesc din suflet pentru sfaturi si sugestii si nu in ultimul rand ptr explicatii, inseamna enorm ptr mine. Am inteles de la voi mai mult decat de la medici ( care din pacate nu mai au timpul necesar sau cheful unor explicatii necesare) Sanatate.
0
03-02-2011, ora 12:24
hoffy
Nu este medic/terapeut
hoffy
armina, ma simt obligat sa te ajut cu un sfat, deoarece si eu am urmat la randul meu sfatul lui uliana, pot sa spun chiar ca m-a, , impins, , sa fac acest lucru, pe care acum nu-l regret.
armmdt sunt convins ca este o persoana perfect in tema cu sfaturile pe care le ofera, mai ales ca eu nu pot afirma nici in gluma ca am macar 2 ablatii efectuate.
Am facut in urma cu cateva zile o ablatie de flater, de data aceasta, la dr.Vatasescu Radu, medic care ofera consultatii si la o clinica privata, el practicand la Floreasca. Vezi de pe net cum poti da de dansul, ai toata increderea in ceea ce te sfatuieste si o sa vezi ca nu pierzi nimic ba din contra ai sanse mari sa te simti mult mai bine. Ar fi foarte relevant pentru dansul daca ai avea si rezultate la linvestigatiil mai vechi de orice fel. Curaj, deoarece o sa vezi ca este si un om deosebit
Adaugă un comentariu / răspuns
47 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.