Fibrinogen mare 471

27-07-2009
diana nico
Nu este medic/terapeut
diana nico
Buna ziua, am 26 de ani si sunt insarcinata in 11 saptamani. Am efectuat analizele medicale la sange si urina. Analizele au iesit bine (in parametrii normali) mai putin fibrinogen 471 si VSH 19. As dorii sa stiu daca fatul este afectat de aceste valori mari.
Astept raspuns urgent ! :)
4 comentarii
0
27-07-2009, ora 17:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mergeti cu analizele la medicul dvs. curant (ma gandesc ca aveti un obstretician, macar ginecolog sau medic internist) si va spune exact ce trebuie sa faceti. Fibrinogenul marit denota printre altele afectiuni inflamatorii/infectioase.

Multa sanatate;)
0
27-07-2009, ora 22:33
diana nico
Nu este medic/terapeut
diana nico
Multumesc mult NICK ! Din pacate mai am de asteptat o saptamana. Medicul meu ginecolog este in concediu iar medicul de familie mi-a spus ca nu este ceva grav. Astept cu nerabdare sa merg la medicul ginecolog sa-mi spuna mai multe. Dar mai este o saptamana pana revine din concediu :(
0
27-07-2009, ora 23:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu mare placere!

Sa fiti binecuvantata impreuna cu minunatul dvs. copil. Dumnezeu sa va aiba in paza;)
0
28-07-2009, ora 10:33
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Buna, VSH este inca in imite normale(trebuie sa fie sub 20 din cate stiu eu). Fibrinogenul este cam maricel dar stiu ca el creste patologic in sarcina. Trebuie sa mergi la medic totusi pt ca sa nu ai ceva la ficat (desi dc TGO si TGP ti-au iesit normale nu cred sa fie vreo problema). Mie mi-au iesit f multe analize modificate incepand cu saptamana 24 de sarcina. Si eu am fibrinogenul marit de la 34 de saptamani de sarcina. VSH il aveam la 28 de saptamani 31mm/ 1h. Trigliceridele(500) si colesterolul (320)ce sa mai spun. S-au dus in tavan rau de tot. In sarcina se modifica f multe analize. La tine asta este doar inceputul, asa ca nu te mai stresa. Vezi ce-ti spune dr. tau ginecolog, dar eu cred ca nu este ceva ingrijorator. Ai grija de tine si mai da un semn de viata dupa ce vorbesti cu dr.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •