flembita de la anticonceptionale

26-06-2008
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
iau yasmine de o luna si am citit ca poti face flembita. as vrea sa ma lamuriti si pe mine despre ce este vorba cum se manifesta care sunt simptomele cum imi du seama daca fac flembita.pana acum nu am avut reactii adverse l anticonceptionale dar vreau s fiu precuta.multumesc anticipat
2 comentarii
0
28-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Flebita (fara "m") este o boala a venelor, cel mai des a venelor de la membrele inferioare, in care acestea devin foarte dureroase, locul respectiv se umfla si devine mai inchis la culoare. Riscul de flebita este crescut de: varsta, fumat, doza de hormoni contraceptivi etc. Este unul dintre efectele adverse mai rare (dar redutabile) ale contraceptivelor orale.
0
30-06-2008, ora 00:00
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
MULTUMESC PT RASPUNS.EU NU FUMEZ, AM 26 DE ANI E PRIMA DATA CAND IAU ANTICONCEPTIONALE SI NU INTENTIONEZ SA IAU PE TERMEN LUNG DOAR 1 2 ANI MAX. PROBLEMA E CA EU AM CEVA VARICE ADICA NU LE POT ZICE VARICE IS VINISOARE DIN ALEA DAR NU MA DOR SI NU SAU INTINS PANA ACUM PROBABIL DE LA STATUL IN PICIOARE PT CA STAU MULT IN PICIOARE.EXISTA RISCUL CA ACESTE VINISOARE SA SE ACCENTUEZE DE LA ANTICONCEPTIONALE?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul