foite chinezesti

care este indicatia medicilor referitoare la foitele chinezesti?.. sau care sunt parerile? am auzit f multe pareri dar toate diferite. mie nici nu imi fac iritatii, nici nu am ramas... deocamdata. dar am inteles ca exista toate sansele...
Ce sa fac?
Ce sa fac?
5 comentarii

Au siguranta foarte redusa impotriva sarcinilor nedorite...

si daca folosim totodata si ejacularea in afara? e ok?

e riscant ca pana la ejacularea propriu-zisa se mai elimina ceva lichid care poate contine spermatozoizi...Dar, probabil, gradul de risc e mai mic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 4recomandari pt o contraceptie cat mai sigura..
- 4postinor si contraceptive!
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2metoda contraceptiva...
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 0pauza in contraceptie
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 2Contraceptie
- 0informatii contraceptive Milligest
Mai multe informații despre: contraceptia Spermicidele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: