Forumul este super OK. Ce ar fi in minus.
La unele sectiuni, multi membrii deschid in continuare subiecte aiurea, nu descoperi in titlu despre ce e vorba. Desi ati mentionat sa nu se scrie "Ajutati-ma " si "Raspundeti va rog" unii pur si simplu nu inteleg.Atunci de ce nu editati sau stergeti? Mesaje multe nu e egal cu "utile" Si apoi, subiectul cu pricina mai exista la sectiunea respectiva.DE exemplu : implant dentar. Si apoi mai apare un user care scrie "Implant dentar mandibula, etc". De ce nu se combina subiectele comune cum se face pe alte forumuri?
Asa fiecare ar urmari mai usor un subiect de care e interesat.Cand ar fi vorba de implant toti ar posta intr-un singur loc nu in 10.
Dar poate ca e o parere subiectiva
In rest gasesc ca acopera absolut toate ariile si utilizatorii furnizeaza o multime de informatii pretioase ! Iar implicarea unor medici e.de laudat!
Asa fiecare ar urmari mai usor un subiect de care e interesat.Cand ar fi vorba de implant toti ar posta intr-un singur loc nu in 10.
Dar poate ca e o parere subiectiva
In rest gasesc ca acopera absolut toate ariile si utilizatorii furnizeaza o multime de informatii pretioase ! Iar implicarea unor medici e.de laudat!
6 comentarii
A, si nu mai vreau notificare pe mail cand postez eu!
Asta pot modifica undeva la setari?
Asta pot modifica undeva la setari?
Mda..cereti feed back dar nu raspundeti la el :)
Scuze ca nu am raspuns (desi departamentul tehnic in special urmareste aceste sectiuni).
Ai punctat exact problemele majore ale acestui forum.
O parte din probleme le-am rezolvat deja: alertele la mesajele proprii.
Cat priveste aranjarea /compactarea informatiei e putin mai complicat. Noi mutam zilnic subiectele in sectiuni potrivite, dar nu putem combina, cel putin deocamdata, subiectele comune (desi ar fi f util, ai dreptate). Forumul a fost creat pentru o structura intrebare/raspuns, nu e chiar ca un forum clasic.
O solutie (de compromis) ar fi sa cream un index cu cele mai comune subiecte. Subiectele nu ar fi compactate, dar ar fi macar reunite dupa niste cuvinte cheie adaugate manual.
Multumim pentru interes si sugestii.
Ai punctat exact problemele majore ale acestui forum.
O parte din probleme le-am rezolvat deja: alertele la mesajele proprii.
Cat priveste aranjarea /compactarea informatiei e putin mai complicat. Noi mutam zilnic subiectele in sectiuni potrivite, dar nu putem combina, cel putin deocamdata, subiectele comune (desi ar fi f util, ai dreptate). Forumul a fost creat pentru o structura intrebare/raspuns, nu e chiar ca un forum clasic.
O solutie (de compromis) ar fi sa cream un index cu cele mai comune subiecte. Subiectele nu ar fi compactate, dar ar fi macar reunite dupa niste cuvinte cheie adaugate manual.
Multumim pentru interes si sugestii.
Am inteles :) Ma bucur ca ati reusit sa va rezolvati unele "neajunsuri".
Ar mai fi o sugestie prin care poate ati reusi sa combinati subiectele comune(pentru ca multe se pierd, nu se raspunde la ele si ajung apoi prea "in spate" ca sa mai fie descoperite) - sunt useri mai vechi care posteaza des. Daca ii faceti moderatori, au acces la acele butoane la care nu ajungeti voi in timp util pentru ca sunt mai prezenti pe forum :)
Si da, indexul cu subiecte comune e o idee foarte buna. Acestea ar putea ramane "sus" in trafic chiar daca nu se posteaza o zi, doua
Ar mai fi o sugestie prin care poate ati reusi sa combinati subiectele comune(pentru ca multe se pierd, nu se raspunde la ele si ajung apoi prea "in spate" ca sa mai fie descoperite) - sunt useri mai vechi care posteaza des. Daca ii faceti moderatori, au acces la acele butoane la care nu ajungeti voi in timp util pentru ca sunt mai prezenti pe forum :)
Si da, indexul cu subiecte comune e o idee foarte buna. Acestea ar putea ramane "sus" in trafic chiar daca nu se posteaza o zi, doua
A si..Poate ar fi util ca aproximativ 10 minute dupa postare, subiectele sa mai poata fi modificate de catre useri. Daca scrii o prostie de care iti dai seama dupa postare sau.pur si simplu te grabesti.
Nu ca m-ar interesa pe mine in mod special, dar zic asa, o opinie :)
Nu ca m-ar interesa pe mine in mod special, dar zic asa, o opinie :)
0
07-02-2011, ora 18:57
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
" subiectele sa mai poata fi modificate de catre useri "
- Susţin şi eu această sugestie, de vreme ce este foarte, foarte, foarte necesară! :-)
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
- Susţin şi eu această sugestie, de vreme ce este foarte, foarte, foarte necesară! :-)
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: