fractura controlata la tibie

20-09-2011
svejk
Nu este medic/terapeut
svejk
Buna ziua. In urma cu doi ani mi-am rupt osul tibiei si peroneul intr-un accident rutier. Osul s-a consolitad gresit si a trebuit refracturat si repozitionat. S-a intervenit chirurgical pentru respectiva problema in urma cu aprox. 5 luni. Din nefericire am avut ghinionul ca plaga sa se infecteze cu Stafilococ Auriu. In urma antibioterapiei am reusit sa scap de bacterie, dar dupa operatie s-a lezat unii nervi si nu mi-am mai simtit piciorul de la jumatatea gambei in jos. Acum incep sa simt ceva intepaturi in zona talpii.
As vrea sa fac niste examene medicale la o clinica privata si as dori ce pot sa fac in privinta infectiei. Ultimul test bacteorologic l-am facut in urma cu 2 luni in clinica unde eram internat.
As vrea sa fac un examen pentru a afla starea nerviilor si daca se mai pot regenera respectivii nervi si un examen medical pentru a afla daca infectia mai poate recidiva.

Nu stiu exact ce examene ar trebui sa fac pentru a ma linisti in privinta sanatatii mele si de aceea apelez la sfatul d-voastra.
Sunt din Cluj-Napoca, iar daca stiti o clinica unde as putea sa fac respectivele examene medicale, va rog sa ma indrumati.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul