fractura de cap radial

25-02-2012
catalinut1
Nu este medic/terapeut
catalinut1
doresc sa stiu daca este normal sa am dureri in continuare la mana la 4 zile de cand mi-au pus mana in ghips
3 comentarii
0
05-03-2012, ora 18:31
adrian jurca
Nu este medic/terapeut
adrian jurca
Buna ziua, in luna ianuarie mi'am fracturat cotul stang, intro cazatura pe gheata. Am fost la spitalul de recuperarii din Cluj Napoca, miau facut o radiografie si miau spus ca am fractura a capului radial stang, cu deplasare. miau recomandat sa port mana intro fasa la unghi de 90 de grade 8 zile apoi sa incep kinetoterapia. dupa aproape 2 luni de exercitii mana nu mio pot desface ca inainte adica sa fie in flexie completa, inca simt dureri. Locuind in campia turzii un oras de langa Cluj Napoca am fost aici la spital acum recent pentru ami face inca o radiografie unde mia spus ca am :"Fractura incompleta la nivelul oleocranului stang(proces coronoidian intern), Fractura capului radial stang, cu tasare... din ce cauza mi sau facut astea, sau chiar se poate ajunge aici de la fractura capului radial stang cu deplasare...? Va rog frumos raspunde'timi(doctor) sunt foarte trista. cu stima
0
08-03-2012, ora 18:12
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Tratamentul de care ati beneficiat este cel optim, cu un singur amendament: probabil nu vi s-a explicat importanta kineto-terapiei dupa fracturile cotului, prin urmare nu ati acordat o importanta suficienta acestui aspect.
Mai aveti inca o luna in care, cu eforturi importante de kineto-terapie adecvate, puteti recupera mobilitatea cotului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
04-05-2013, ora 12:38
animatryx
Nu este medic/terapeut
animatryx
Buna ziua!
pe data de 08.10.2012 am cazut de pe bicicleta si am venit pe palme, iar un urma cazaturii m-am ales cu o luxatie completa la cot drept plus fractura de cap radial. As vrea sa stiu ce parere aveti de aceasta poza http://postimg.org/image/6hzy4aepv/
Este necesara interventia chirurgicala? Am limitate miscarile de pronatie si supinatie si este inca umflata mana acolo in zona capului radial si se vede ca si cum as avea doua coate. Stima!
Adaugă un comentariu / răspuns