Fractura Metacarpian V si reapucarea de sport full-contact

18-09-2017
Alex Alx
Nu este medic/terapeut
Alex Alx
Buna ziua! Acum aproximativ 8 luni ( in luna ianuarie ), am suferit o fractura de metarcarpian V in urma unor antrenamente de Krav Maga si am fost nevoit sa port un ghips timp de aproximativ 5 saptamani. Nu am simtit nici o durere in momentul in care s-a produs fractura, nici in timpul in care am purtat ghipsul, dar nici atunci cand l-am scos. Dupa ce am scos ghipsul, inca din prima zi am reusit sa strang complet pumnul fara nicio durere sau vreo problema, iar in urmatoarele 2 saptamani deja reuseam sa pun presiune pe stransoare la fel ca inainte.
Nu am nicio durere de niciun un fel si nicio sensibilitate, iar radriografia osului arata perfect, ca si cum nu s-ar fi rupt niciodata, in schimb se simte o foarte mica denivelare la nivelul acestuia.
Intrebarea mea este: as putea sa continui sportul pe care il practicam si as putea reveni la concurusurile de Kick- Boxing, purtand manusi si fase intotdeauna? Tin sa mentionez ca am mai avut cazaturi si lovituri la nivelul osului in ultimul timp, dar tot nu am simtit nicio durere, iar varsta mea este de 17 ani!
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul