galma, umflatura dureroasa la atingere langa labia mare

05-06-2013
brunetzika.
Nu este medic/terapeut
brunetzika.
buna de cateva zile ma confrunt si eu cu o problema, mi-a aparut o galma dureroasa la atingere langa labia mare chiar la baza in partea de jos, nu e nici o schimbare de culoare a pielii in aceea zona nici o modificare, vreau sa zic ca sunt si racita si am luat antibiotice amoxicilina si nistatina pt a nu face candida, mi-a venit si menstruatia care era normal sa vina( care la mine e neregulata si a cam fost in intarziere) si a fost putin mai abundenta la inceputul primei zile iar a doua zi m-am trezit cu o durere asemanatoare cu cea a cosului pe care am simtito numai la atingerea acelei zone in care inca nu era nimic iar la interval de cateva ore 5-7 m-am trezit cu aceasta galma care persista de 4 zile. Dupa cum am zis la mine menstruatia e neregulata iar luna aceasta am fost si racita, m-au durut rau ovarele si am luat nolicin la indrumarea farmacistei. Astept un raspun
2 comentarii
0
05-06-2013, ora 19:18
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
abces a glandei Bartholini?
0
05-06-2013, ora 22:03
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana cu eryfluid dimineata si fucidin seara trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Adaugă un comentariu / răspuns