Gâlmă pe antebrat

Am 47 ani, operată de varice acum vreo 8-10 ani. In umă cu cateva luni am simțit pe antebrat o mică gâlmă( seamănă cu un bob de mazăre), nedureroasă, se deplasează un pic la palpare. Medicul de familie mi-a spus că ar fi un adenom, din cauza circulației venoase periferice proaste, și că e posibil să se resoarbă. Mi-a recomandat să aplic tinctură de iod. Menționez că unele varice au reapărut și chiar mă gândesc că ar putea fi o explicație. Ce recomandări îmi dați, vă rog! Ar fi eficiente ceaiurile de urzică, ghimbir pt fluidizarea sângelui sau cum ar trebui să procedez? Vă mulțumesc!
2 comentarii

Varicele, galmele, orice deformare de la o piele sanatoasa, cosurirle sunt raspunsul organismului la asaltul mancarii proaste de ani de zile.
Varicele sunt vase de sange ne-elastice care au depozite de calciu si/sau grasimi proaste (uleiuri vegetale).
Daca mancati mult non-stop zahara rafinat si uleiuri vegetale (ulei de foloarea soarelui, canola, ulei de rapita), nu o sa scapati niciodata de varice si galme.
In timp o sa faceti diabet, booli cardio vasculare si neurologice.
Toate bolile cronice cunoscute azi sunt inrudide si cauzate in principal de:
1) consum exagerat de crabohidtrati procesati: paine, faina alba, cereale
2) consum de ulei vegetal (toxina curata)
3) manacat non stop de dimineta pana seara
In loc de ulei vegetal folositi: UNT, Untura de vaca, Untura de porc, untura de rata, orice ulei animal nelaterat.
Uleiul vegetal nu are nici o vitamina in el, este manacre moarta.Untura are vitamina A, K, D, E astea fac vase de snage sanataoase (elastice).
Vitamian A din plante (Betacaroten) nu este compatibila cu vitamia A din regnul animal (Retinol).
Daca va schimbati dieta azi si inlocuit uleiul vegeta cu ulei de origine animala dureaza 7 ani pana cand inlocuiti toate membranele din celule cu grasimi sanatoase, asta daca aveti ficat sanatos nu fumati si nu beti alcol mult.
Sanatate.
Varicele sunt vase de sange ne-elastice care au depozite de calciu si/sau grasimi proaste (uleiuri vegetale).
Daca mancati mult non-stop zahara rafinat si uleiuri vegetale (ulei de foloarea soarelui, canola, ulei de rapita), nu o sa scapati niciodata de varice si galme.
In timp o sa faceti diabet, booli cardio vasculare si neurologice.
Toate bolile cronice cunoscute azi sunt inrudide si cauzate in principal de:
1) consum exagerat de crabohidtrati procesati: paine, faina alba, cereale
2) consum de ulei vegetal (toxina curata)
3) manacat non stop de dimineta pana seara
In loc de ulei vegetal folositi: UNT, Untura de vaca, Untura de porc, untura de rata, orice ulei animal nelaterat.
Uleiul vegetal nu are nici o vitamina in el, este manacre moarta.Untura are vitamina A, K, D, E astea fac vase de snage sanataoase (elastice).
Vitamian A din plante (Betacaroten) nu este compatibila cu vitamia A din regnul animal (Retinol).
Daca va schimbati dieta azi si inlocuit uleiul vegeta cu ulei de origine animala dureaza 7 ani pana cand inlocuiti toate membranele din celule cu grasimi sanatoase, asta daca aveti ficat sanatos nu fumati si nu beti alcol mult.
Sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Umflaturi mobile sub piele
- 1Îmi e frică să nu fie tumoare sau ceva grav !
- 2Punct dureros pe piele
- 3Punct tare și dureros pe piele
- 0Mi-a apărut o umflatură în cot
Mai multe informații despre: umflatura pe brat