Ganglion - candida

27-06-2017
Mircearsv
Nu este medic/terapeut
Mircearsv
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema. Acum 4 zile mi.a iesit din senin o umflatura in partea stanga, un pic mai jos de ureche de marimea unui bob de fasole. M.a durut foarte putin la inceput cand il atingeam. Acum nu ma mai doare. Este destul de tare la palpare. Tin sa precizez ca in urma cu 4 luni am fost la orl si mi.a dat sa fac un exudat lingual pt ca aveam limba incarcata si mi.a iesit candida albicans, mi.a dat niste pastile si mi.a spus sa iau apa de gura listerin. Acum am fost la medicina interna, doamna doctor m.a pus sa fac exudat nazal, faringian, lingual si un set de analize. Credeti ca acel ganglion sau ce o fi el, poate avea legatura cu candida albicans? Rezultatele imi vor veni peste 3 zile iar pe 10 iulie m.am programat la ecografoe parti moi ( dar nu stiu daca rezist stresului pana atunci ). Nu am simptome. Poate fi acel ganglion ceva grav ( cancer) ? Multumesc mult!
4 comentarii
0
27-06-2017, ora 14:19
Mircearsv
Nu este medic/terapeut
Mircearsv
Aceste sunt rezultatele la analizele de sange: DOAR MONOCITELE SUNT UN PIC CRESCUTE SI CREATININA SERICA

Rezultat
Interval de referintaHemoleucograma completaNr. eritrocite 5.38 *10^6/µl4.5 - 5.5 *10^6/µlHemoglobina 16.7 g/dL13.0 - 17.0 g/dlHematocrit 48.7 %40 - 50 %VEM 90.5 fL80 - 110 fLHEM 31 pg28 - 34 pgCHEM 34.3 g/dL32 - 36 g/dlRDW-CV 12.3 %11.5 - 14.5 %Nr. leucocite 5.19 *10^3/µl4.8 - 11.0
*10^3/µl% Neutrofile 55.3 %53 -
68%Nr. neutrofile 2.87 *10^3/µl1.8 - 7.7 *10^3/µl% Eozinofile 2.1 %2-4 %Nr. eozinofile 0.11 *10^3/µl0.09-0.44*10^3/µl% Basofile 0.8 %0 - 2.0 %Nr. basofile 0.04 *10^3/µl0.0 - 0.2 *10^3/µl% Limfocite 33.3 %25 - 45%Nr. limfocite 1.73 *10^3/µl1.00 - 4.95 *10^3/µl% Monocite 8.5 %2 - 8%Nr. monocite 0.44 *10^3/µl0.0 - 1.0 *10^3/µlNr. trombocite 262 *10^3/µl150 - 450 *10^3/µlVTM 11.3 fL7.4 - 12 fLPCT 0.3 %0.16 - 0.48 %PDW 12.8 %12.0 - 16.5 %VSH2 mm/h2 - 10 mm/hBiochimie
Test
Rezultat
Interval de referintaCreatinina serica1.33 mg/dL0.72-1.25 mg/dlUree serica28.89 mg/dl19.0 - 44.0 mg/dlGlucoza serica87.5 mg/dL70 - 105
mg/dL
<54 mg/dl: hipoglicemie clinic semnificativa!TGO/AST22 U/L5- 34 U/LTGP/ALT25 U/L< 55 U/LASLO cantitativ154.4 UI/ml< 200 UI/ml
CRP cantitativ0.44 mg/L0-5 mg/lImunologie-Markeri Infectiosi
Test
Rezultat
Interval de referintaAc heterofili (mononucleoza infectioasa)NegativNegativ
0
29-06-2017, ora 13:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 schimbarile din gat , iritatia pe mucoase, depunerile pe limba sunt rezultatul unor probleme gastro-intestinale
nu sunt boi separate
2 si ganglionul se datoreaza iritatiilor din gat cu acidul gastric.
3 consult Gastrologie si ORL sunt pasii corecti
0
29-06-2017, ora 14:06
Mircearsv
Nu este medic/terapeut
Mircearsv
Pana acum am luat Adagin, iar ganglionul s-a micsorat. Astept si rezultatele la exsudate
0
29-06-2017, ora 15:31
Mircearsv
Nu este medic/terapeut
Mircearsv
Domnule doctor, eu am si o tuse de aproximativ 1 an, cand expir puternic se aude ceva in gat ca o râcâială, parca agață ceva, si dupaia parca ma gadila ceva in gat dupa care trece tusea. Tusesc in reprize, de cateva ori e zi. Am facut o radiografie la plamani si mi s.a spus ca sunt perfect sanatosi. Considerati ca, in eventualitatea in care am reflux gastric, respectiv candida albicans, ar putea ca acestea sa dea astfel de simptome?
Adaugă un comentariu / răspuns

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.