gastric sleeve

05-02-2010
kudika
Nu este medic/terapeut
kudika
as dori si eu niste detalii despre operatia de acest gen. daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii
1 comentarii
0
15-04-2018, ora 10:47
opacienta
Nu este medic/terapeut
opacienta
Buna ziua !
Vreau sa vin in intimpinarea celor care doresc sa faca interventia GASTRIC SLEEVE si inca sint indecisi, sau doresc detalii.
Eu am am facut aceasta operatie in urma cu o luna, si va spun ca acum ma simt foarte bine.Am multe restrictii de care trebuie sa tin seama, dar daca le respect e ok.
Sa incep cu inceputul : m-am operat la PROVITA, DR.VICTOR DIACONU.(Bucuresti) Nu intru in detalii, ar fi multe de spus in sens bun, doar atit : si medicul, si echipa, si tot personalul clinicii este de nota 10 cu felicitari !!! Nu fac reclama gratuita, credeti-ma, totul am testat pe pielea mea ! Si nu mi-a fost usor sa ma decid, deoarece am 65 de ani, si multa lume se intreaba cum de m-am incumetat sa fac o asemenea operatie la aceasta virsta ? ce mai imi trebuie ? Uite ca imi trebuie !!!, si am avut curaj, pt.ca dupa ce m-am documentat, mi-am dat seama ca numai asa pot elimina multe probleme de sanatate : dureri de articulatii, respiratie grea cu apnee in somn, oboseala si discomfort continuu, (dormeam 12-14 ore din 24), si nu in ultimul rind si cel mai important DIABETUL tip.2 care, aproape ca a disparut (nu mai iau medicamente); nu mai vorbesc de moralul ridicat ! Am pornit de la 103 kg (inaltime 1.60), si dupa o luna am scazut 10 kg.Ma simt minunat, si este doar inceputul.
Nu vreau sa va spun ca a fost usor ! Perioada post operatorie am suportat-o destul de greu, dar in timp de doua saptamini arsurile si starea de greata au disparut treptat ;cu rabdare si incredere am depasit perioada cea mai grea.Acum e vorba doar de grija meselor, cantitate ff mica (3 guri), mestecat bine si hidratare cit cuprinde.Dupa 3 guri te simti satul.
Cit priveste costul, intreg pachetul pentru operatie a fost de 4575 eur., plus analizele pregatitoare pentru operatie la indicatia medicului chirurg, pe care le-am facut la alte clinici, unele cu trimitere de la medicul de familie ;sigur ca se pot face si la PROVITA (cam 800 eur), dar astfel am econimisit ceva.
Deci dragilor, va recomand din tot sufletul interventia, daca va permiteti, pentruca va schimba viata, va face fericiti, si ce e mai de pret decit o viata fericita si de calitate ! va doresc succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul