Gastric Sleeve - informatii/recomandari

01-02-2010
kudika
Nu este medic/terapeut
kudika
urmeaza sa ma operez, ce puteti sa-mi spuneti din persoanele care au facut operatia de gastric sleeve?
12 comentarii
0
08-02-2011, ora 20:36
CarlaMil
Nu este medic/terapeut
CarlaMil
buna seara, m-as bucura daca mi-ai putea spune si mie cum te simti dupa operatie ( gastric sleeve) eu vreau sa imi fac operatia la cluj.astept raspuns
0
12-02-2011, ora 21:48
kudika
Nu este medic/terapeut
kudika
ma simt f.f.f.bine si sunt fericita ca, am facut o-sa fie foarte bine, am slabit.
1
07-08-2013, ora 10:22
sofi72
Nu este medic/terapeut
sofi72
Buna ziua,

in 10 august se implinesc 3 luni de cand am facut operatia de sleev gastric la targu mures, la doctorul Neagoe Radu - un chirurg tanar si plin de elan, caruia ii place ceea ce face.Am slabit 19 kg si ma simt foarte bine. Mai am mult de slabit, am pornit de la o greutate de 145 kg la o inaltime de 174 cm.Am trecut cu bine peste perioada post operatorie.Vreu sa mentionez ca, am fost tratata la targu mures la fel ca intr-o clinica privata, costurile au fost minime, oricum la aproape jumatate fata de bucuresti.Nu am auzit inca in Romania ca si dupa operatie sa te sune chirurgul sa se intereseze constant de starea de sanatate.Doctorul Negoe, un super profesionist. Va recomand.
1
13-02-2014, ora 11:56
crina1977
Nu este medic/terapeut
crina1977
Am fost in Bucuresti la consult pentru gastric sleeve. Doctorii de acolo nu mi-au inspirit incredere si in plus sumele sunt enorme. Cunoasteti pe cineva in Cluj?
1
13-02-2014, ora 12:02
sofi72
Nu este medic/terapeut
sofi72
la targu mures cunosc pe cineva, va recomand cu caldura.pacientii sunt tratati in spitalul judetean la fel ca si intr-o clinica privata, personalul este foarte amabil.Doctorul la care m-am operat este tanar si este un profesionist excelent, sumele sunt mult mai mici decat l;a Bucuresti.Daca mai doriti informatii ma puteti contacta. Mentionez ca la 7 luni de la operatie ma slabit 30 kg si ma simt excelent.Doctorul care m-a operat este Radu Neagoe, tel. 0745609827.puteti sa-l contactati este deosebit de dragut.
1
08-04-2014, ora 21:22
dyaop
Nu este medic/terapeut
dyaop
Buna seara, eu am fost operata la Cluj de d-nul dr. Fodor Marius in luna februarie. Au trecut 2 luni de atunci si ma simt foarte bine. Operatia nu a fost grea iar dupa 3 zile am venit acasa. Inainte de operatie ma miscam greu, acum sunt incantata ca reusesc sa fiu atat de activa. Acest doctor este tanar, de cca 40 de ani, un bun profesionist, cu o rabdare extraordinara si un mare devotament fata de pacient.
0
26-09-2014, ora 13:42
naturista
Nu este medic/terapeut
naturista
Nu stiu de ce Crina spunea ca a fost la Bucuresti la consult si doctorii de acolo nu i-au inspirat incredere. Unde in Bucuresti? La cine? E un pic cam general si Bucurestiul e mare, cu doctori multi deja care fac "operatii de slabit". Eu am venit din strainatate unde locuiesc acum sa ma operez la doctorul Copaescu. La recomandarea unui medic roman dintr-o clinica din Bruges. El mi-a spus ca Ponderas este singurul centru de excelenta in chirurgia metabolica din Europa de est dublu acreditat: si de europeni si de americani. Asta inseamna certificarea echipei chirurgicale care inregistreaza un grad de risc operatoriu extrem de mic (o, 1%) si a dotarilor
Aveam 87kg, la 1, 57m si un indice BMI 35, 3, deci obezitate de grad II. Cand am fost in concediu am participat la un seminar despre obezitate, al lor, conceputa cumva ca o consultatie, pe care il fac pentru oricine doreste, o data pe luna. Acolo mi s-a facut si o consultatie preliminara si am primit si o indicatie medicala.
Dupa dieta preoperatorie ca sa ajung la 84 de kg, mi-am luat concediu medical si am venit in Romania din nou pentru operatia de gastric sleeve. La o luna dupa operatie aveam 77, la 6 luni aveam 62, si acum m-am stabilit oarecum pe la 60. Nu am dimensiuni de manechin (dar, niciodata nu am fost!), dar arat bine si ma simt foarte bine. Senzatia de satietate apare foarte repede dupa ce incep sa mananc si sper sa mai slabesc in urmatoarele luni pana pe la 52-54 de kg, targetul pe care mi l-am stabilit.
Operatia nu a fost grea, dupa 3 zile am plecat acasa (la mama), la 10 zile m-am dus sa-mi scot firele si am zburat apoi acasa la mine.
Cat despre costuri ele nu difera foarte mult de la o clinica la alta - vorbim de costuri totale, cu toate investigatiile si medicatia, nu de ce afiseaza fiecare clinica pe site. Ceea ce face diferenta este calitatea serviciului medical si a dotarilor, pana la urma. Remarca valabila si in Romania, si peste tot in Europa.
Din cate stiu eu, cel putin la Ponderas, am vazut ca existau formulare si un ghiseu special unde se discuta despre plata in rate.
0
14-07-2015, ora 10:56
verity
Nu este medic/terapeut
verity
Vad ca v-ati contrazis ceva pe subiectul asta, mereu in actualitate. Asa ca m-am gndt sa vin si eu cu o informatie utila poate pentru cineva (drept multumire pentru lucrurile utile pe care le-am gasit si eu pe acest site de cate ori am avut nevoie).
Atunci cand vine vorba despre boli metabolice si operatii bariatrice, indiferent de cat de bun ar fi un doctor sau altul de la Cluj, Brasov, Targu Mures sau mai stiu eu din ce oras mare al tarii, nu trebuie uitat ca spitalul Ponderas din Bucuresti este un spital (un spital intreg!) specializat in asa ceva. Mai mult, este singurul centru de excelenta din partea asta a Europei, pe care il cauta si pacienti din strainatate, pentru simplul motiv ca are multi medici chirurgi specializati in bariatrie (nu doar unul singur, cu renume bun, dar singurul din spital) si o intreaga echipa care cu asta se ocupa zi de zi. Si am inteles ca doar la profesorul Copaescu operatia este mai scumpa (doar el este celebritate si se ocupa si de cazuri extrem de dificile), la ceilalti doi chirurgi din echipa lui (niste medici extrem de bine cotati si ei), Smeu si Hutopila, operatia costa 5000 de euro, cel putin pana pe 31 august. Deci diferenta de bani fata de ceilalti chirurgi din tara nu este decat de cateva sute de euro, iar conditiile si dotarile in aparatura si tehnica la Ponderas sunt unice.

Eu m-as gandi atunci cand ma operez nu doar la chirurgul care ma opereaza, ci si la cei care ma ingrijesc dupa, la nutritionistul care tine sub observatie, la psihologul care imi asigura suportul, si la faptul ca acestia trebuie sa fomreze o echipa, care colaboreaza, nu sa alerg dupa fiecaredintre ei prin toate partile orasului :)
0
15-09-2017, ora 21:24
Beatrix
Nu este medic/terapeut
Beatrix
La cat timp a.ti ramas insarcinate dupa gastric sleeve ?
0
04-01-2018, ora 08:00
alixo
Nu este medic/terapeut
alixo
Buna as dori sa fac operatia de gastric sleeve la TArgu Mures la domnul dr Radu Naegoe as dori pareri va multumesc
0
18-05-2018, ora 14:47
Kari**
Nu este medic/terapeut
Kari**
Buna "dyaop" imi poti spune te rog cum esti acum dupa atatia ani de la operatie? As vrea sa fac si eu operatia dar am unele retineri. Multumesc
0
27-01-2019, ora 21:48
CaMy4
Nu este medic/terapeut
CaMy4
kari**, mergi la operatie nu vei regreta! Sunt operata de 1 an, nu am avut probleme, am slabit cat mi am dorit. M-am operat intr-un spital privat, cam piperat dar a meritat, am optat la privat pentru siguranta mea. Nu mai sta pe ganduri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Stomacul femeilor supuse unor intervenții chirurgicale de slăbire metabolizează alcoolul înainte de a ajunge în fluxul sanguin
  •