Gaura mica in prezervativ | Forumul Medical ROmedic

Gaura mica in prezervativ

11-03-2013
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Buna ziua dragi prieteni,

Am o mica problema, am facut dragoste cu prietena mea cam cu 10-12 zile inainte sa-i vina menstruatia. Toate bune si frumoase pana cand am terminat si am constat cu stupoare dupa ce am umflat prezervativul ca este o gaura mica in el, se scurge incet tot ce era inauntru. Norocul meu e ca mereu fac chestia asta, ies inainte sa termin preventiv, chiar daca am prezervativul pus.Orice am ejaculat a fost in prezervativ ( cu gaura ) in afara vaginului.

Noi ne gandim la o pastila de a 2-a zi dar nu suntem prea siguri ca suntem expusi la un risc atat de mare si vroiam o parere de la cineva cu experienta, un sfat care sa ne poata ghida si ajuta.

Stiu ca este la inceputul perioadei fertile, cantitatea de spermatozoizi din prezervativ nu a ajuns deloc in vagin, eu am ejaculat afara.. singurul lichid care ar putea sa se scurga ar fi fost cel preseminal/preejaculator, dar gaura era foarte mica, repet, prezervativul nu era rupt, doar un orificiu mic.. Dupa asta am rugat-o pe prietena mea sa isi faca igiena foarte bine la baie cu apa calda, si a urinat cam la 5-10 min dupa terminarea actului sexual.

Inainte sa luam o decizie v-as ruga mult daca puteti sa-mi dati un sfat? Sa ia sau nu pastila de a 2-a zi in circumstantele astea ?

Va multumesc mult !
1 comentarii
0
12-03-2013, ora 21:50
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Urinatul n-are legatura cu contraceptia in cazul femeilor. Uretra si vaginul sunt separate :))) Deci, urina nu poate sa spele vaginul in timpul mictiunii :)). Ideea e ca nu are rost sa va complicati cu pilule, atata timp cat protectia a fost asigurata prin faptul ca nu a-ti ejaculat in vagin. Am o curiozitate: a-ti umflat prezervativul dupa folosire? Cu gura? :))) Sau in timp ce il rasuceati a-ti observat gaura? :))
Banc:)))
Doi frati aveau o afacere cu conserve. Din cauza importurilor, nu le mai mergea afacerea si s-au hotarat sa-si faca o fabrica de prezervative. La un moment dat, au avut niste invitati la fabrica, pentru a le arata procesul tehnologic, care era urmatorul: o masinarie care producea cate 4 prezervative odata. Din masinarie se auzeau urmatoarele sunete: pac, pac, pac, fasssssss. Unul dintre invitati a intrebat: -Ce-i cu pac-pac asta? Patronul spune: pai asa suna un prezervativ bun. -Si fassss-ul? - Pai...pe al 4-lea il gaurim, alaturi vom face o fabrica de biberoane si trebuie sa ne asiguram ca avem de unde sa ne recuperam investitia :))).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: