genunchii

23-06-2010
ramonamona
Nu este medic/terapeut
ramonamona
De o buna vreme incoace am probleme cu genunchii, ma dor si se si umfla, mai ales cand afara este frig si ploua. am fost la doctor si ma trimis sa fac RMN la ambii genunchi.Iar rezultatele sunt urmatoarele:
Pentru genunchiul stang :ligamentul incrucisat anterior tumefiat, edematiat.Cantitate mica de licid retropatelar.
Concluzia este:elongarea ligamentului icrucisat anterior.
Pentru genunchiul drept: ligamentul incrucisat anterior tumefiat, edematiat. Ligamentul incrucisat posterior cu curbura accentuata. Cantitate mica de lichid intraarticular si retropatelar.
Concluzia este: elongarea ligamentului incrucisat anterior.
V-as ruga sa-mi spuneti ce inseamna toate acestea? Si ce as putea face sa nu ma mai doara si sa nu mi se mai umfle genunchii!
Va multumesc!
1 comentarii
0
27-08-2010, ora 18:07
manea alex
Nu este medic/terapeut
manea alex
va rog frumos ajutatima am o indindere de ligamente am facuto intr-un meci de fotbal..ce pot sa fac sa imi reiau activitatea sportiva cat mai repede..va rog din suflet am 15 ani sh nu vreau sa renunt la sport fac fotbal de 8 ani va rog mult ajutatima vreai sa imi revin cat mai repede pe terenul de sport ma puteti contacta la id-ul de messenger coco_pamela va rog ajutatima !!!:(( sunt foarte trist pe aceasta tema am pierdut si convocarea la lotul national U15 :(( va rog mult inca odata ajutatima.!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.