GINECOLOGIE
BUNA, as ori sa imi ziceti cauza:la 8-9 saptamani e sarcina la ultrasonografie s-a constatat iagnoza ca anembrionemie, dupa rezultatul investigatiei citologice -flora cocica, cu multe eritrocite, ceva de genul 18-25, epit glandular putin, plat mult, modificari atipice nu remarc.
As dori, si va rog mult sa imi spuneti daca acasta bacterie cocica ar fi putut stopa formarea embrionului, si daca anembrionemia apare de mai multe ori, daca se poate tratamentul sa imi ziceti de e corect dat:
doxiciclin, fluconazol, Biozar capsule, Gexicon, cam asta e.
va multumesc din suflet pentru timpul acordat1
As dori, si va rog mult sa imi spuneti daca acasta bacterie cocica ar fi putut stopa formarea embrionului, si daca anembrionemia apare de mai multe ori, daca se poate tratamentul sa imi ziceti de e corect dat:
doxiciclin, fluconazol, Biozar capsule, Gexicon, cam asta e.
va multumesc din suflet pentru timpul acordat1
2 comentarii
va rog lamuriti-ma, la un ciclul de 26 cand este perioada fertila?la 29 aug.mi-a venit CM m-a tinut 6 zile, iar pe data de 9, si 10 sept.am facut-o neprotejat, iar datele de 11, 12, 13, am facut-o protejat, iar data de 16 sep.neprotejat.Am ramas insarcinata, In care zi s-a porodus fertilizarea?
aliceon cel mai probabil s-a intamplat in urma contactelor din zilele 9 si 10 septembrie intrucat atunci erai in perioada fertila.
Acum esti insarcinata in 5 saptamani jumate, intrucat sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie si NU de la data conceptiei.
Acum esti insarcinata in 5 saptamani jumate, intrucat sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie si NU de la data conceptiei.
Alte subiecte recente din această secțiune: