Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate?

Bună! Am 21 de ani și nu mi-am inceput inca viața sexuală fiindcă băieții sunt doar pe interes și îmi este frica... Întrebare mea este următoarea: Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate, hormonale sau ceva de genul? Am citit diferite articole și m-au cam speriat ce se scria acolo. Va mulțumesc mult!
2 comentarii

Buna ziua,
daca nu v-ati inceput viata sexuala pana la 21 de ani nu sunt motive pentru a avea probleme de sanatate. Asteptati pana cand va simtiti pregatita sa aveti primul contact sexual cu o persoana care poate sa inteleaga temerile dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu v-ati inceput viata sexuala pana la 21 de ani nu sunt motive pentru a avea probleme de sanatate. Asteptati pana cand va simtiti pregatita sa aveti primul contact sexual cu o persoana care poate sa inteleaga temerile dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Am chist parapielic, am fost la control si am chist de 9 mm tin sa mentionez am 20 de ani si sunt virgina dar ma doare in partea dreapta si chistul e pe partea stanga si am stari de greata si ma doare capul cateodata si ginecologul mi-a spus sa nu imi fac griji dar eu stau tot nelinistita se poate intampla ceva grav sau trebuie intervenit va rog vreau raspunsuri!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37fara sex, fara...
- 30lipsa apetitului sexual
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 5lipsa apetitului sexual
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 20dupa 12 ani nu mai vrea sex, de ce?
- 114 luni fara sex.
- 10de ce nu vrea sa facem sex?
- 22Virgina la aproape 30 de ani - incotro?
- 23viata sexuala dupa histerectomie totala
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 37masturbarea elimina dorinta sexuala fata de partener? va rog un psihoterapeut
- 3Lipsa apetitului sexual - problema medicala?!
- 29Sotul meu nu se simte atras de mine
- 2dureri de san
Mai multe informații despre: lipsa vietii sexuale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: