gravida sau bolnava?

18-12-2010
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
buna seara, am o nelamurire care imi da batai de cap..deci.in luna lui septembrie in data de 10 mia venit ciclul, apoi urmatoarea luna mia venit in 20, imediat dupa ce mia trecut am facut dragoste cu iubitul meu, mentionez am facut neprotejat si am facuto de 2 ori, adik el sa terminat si dupa cateva minute dupa ce a urinat am facut iar...toate bune pana a venit luna lui noiembrie si asteptam sa imi vina ciclul..a trecut o saptamana, au trecut 2, si ciclul nu a mai venit..suntem in 17 decembrie si eu tot sper sa imi vina..nu pot sa merg la doctor doecamdata k ma aflu in alta tara..mentionez in in data de 17 decembrie am facut un test sa vad daca sunt sau nu gravida, dar spre bucuria mea a iesit negativ..nu pot sa imi explic intarzierea menstruatie atat de mult timp...ce poate fi?va rog sa ma ajutati..
2 comentarii
0
18-12-2010, ora 09:07
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desi nu este cu totul exclusa, o sarcina este foarte improbabila (sub 2 %). Deci, trebuie cautata alta explicatie pentru intarzierea menstruatiei. Ceea ce puteti face fara doctor este sa repetati testul de sarcina. Astfel creste gradul de certitudine ca nu sunteti insarcinata.
0
19-12-2010, ora 01:45
AaNi
Nu este medic/terapeut
AaNi
va multumesc ptr rasp...am sa repet testul peste o saptamana...am sa revin
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul