Gravida sau nu ?
Ciclul prietenei mele a venit pe 8, Iar noi pe 17 am avut contact sexual, nu mare, am băgat doar capul in vagin pentru ca o durea. E posibil sa fi avut o mica scurgere, dar am citit undeva ca aceea e un fel de lubrifiant natural care apare cand te exciți, rareori având spermatozoizi, in cantitate destul de mica. E virgina, e si Nefertila, a fost doar capul in ea, nimic mai mult. Sunt sanse sa rămână ? Important : NU MI AM DAT DRUMUL !
4 comentarii
Cum adica e nefertila? Nefertila inseamna ca nu poate ramane insarcinata, caz in care... de ce ai mai intrebat?
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
Perioada fertila variaza foarte mult de la persoana la persoana. De aia metoda calendarului nu este de incredere. Si nici ejacularea in exterior.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
De acum o sa ma protejez, dar totuși nu cred ca are cum sa rămână pentru ca a fost doar capul...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 2pot avea un bebet?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 4am ramas insarcinata
- 9despre sarcina
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 7Ce as putea face?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 2Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: