Gravida sau nu ?
Ciclul prietenei mele a venit pe 8, Iar noi pe 17 am avut contact sexual, nu mare, am băgat doar capul in vagin pentru ca o durea. E posibil sa fi avut o mica scurgere, dar am citit undeva ca aceea e un fel de lubrifiant natural care apare cand te exciți, rareori având spermatozoizi, in cantitate destul de mica. E virgina, e si Nefertila, a fost doar capul in ea, nimic mai mult. Sunt sanse sa rămână ? Important : NU MI AM DAT DRUMUL !
4 comentarii
Cum adica e nefertila? Nefertila inseamna ca nu poate ramane insarcinata, caz in care... de ce ai mai intrebat?
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
Perioada fertila variaza foarte mult de la persoana la persoana. De aia metoda calendarului nu este de incredere. Si nici ejacularea in exterior.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
De acum o sa ma protejez, dar totuși nu cred ca are cum sa rămână pentru ca a fost doar capul...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8menstruatie peste sarcina
- 9o parere avizata va rog
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 3pot sa raman insarcinata?
- 4insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 1Pot fi insarcinata?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 0Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: