Gravida sau nu ?

17-07-2016
Denisdd
Nu este medic/terapeut
Denisdd
Ciclul prietenei mele a venit pe 8, Iar noi pe 17 am avut contact sexual, nu mare, am băgat doar capul in vagin pentru ca o durea. E posibil sa fi avut o mica scurgere, dar am citit undeva ca aceea e un fel de lubrifiant natural care apare cand te exciți, rareori având spermatozoizi, in cantitate destul de mica. E virgina, e si Nefertila, a fost doar capul in ea, nimic mai mult. Sunt sanse sa rămână ? Important : NU MI AM DAT DRUMUL !
4 comentarii
0
18-07-2016, ora 18:00
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Cum adica e nefertila? Nefertila inseamna ca nu poate ramane insarcinata, caz in care... de ce ai mai intrebat?
Facand abstractie de asta (adica fertila fiind) sunt slabe sanse sa ramana insarcinata daca e asa cum spui. Dar exista!
Concluzia este sa faceti sex protejat.
0
19-07-2016, ora 10:36
Denisdd
Nu este medic/terapeut
Denisdd
Adica era in perioada Nefertila
0
19-07-2016, ora 11:12
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Perioada fertila variaza foarte mult de la persoana la persoana. De aia metoda calendarului nu este de incredere. Si nici ejacularea in exterior.
Voi sunteti tineri. Nu vreti sa apara o sarcina nedorita. Un copil este o responsabilitate enorma, iar un avort poate lasa sechele psihice.
De aceea va recomand o metoda de contraceptie sigura - ori perzervativ, ori anticonceptionale.
0
19-07-2016, ora 11:17
Denisdd
Nu este medic/terapeut
Denisdd
De acum o sa ma protejez, dar totuși nu cred ca are cum sa rămână pentru ca a fost doar capul...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •