greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor

28-03-2010
lauras81
Nu este medic/terapeut
lauras81
Am o stare generala de iritabilitate, disconfort cu greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor in general la sfarsitul programului de lucru, in zilele in care am mai mult de lucru, in drum spre casa sau, mai ales, cand imi pregatesc ceva de mancare (deci, cam dupa 4-5 ore dupa ultima masa, sau gustare). Simptomele se amelioreaza sau dispar dupa ce mananc. Am 28 de ani, 1, 53 inaltime iar greutatea destul de flucruanta: in jur de 43 kg (uneori 40, alteori 46).
Ar mai fi vreo cateva simptome dar nu cred ca au legatura: usoare dureri de sani si in zona ovarelor. Plus mancarimi ale ochilor si nasului, ochi obositi care ustura.

Daca m-ar putea ajuta un medic ar fi minunat. Mi-e penibil sa ma duc la doctorita de familie si s-o bag in ceata cu toate odata.

Multumesc.
1 comentarii
0
28-03-2010, ora 20:49
lauras81
Nu este medic/terapeut
lauras81
Uitasem sa precizez ca acum am 43 de kg si nu am tinut niciodata cure de slabire (doar post cand e cazul, dar mananc ce-mi place si pana-mi trece foamea). Si, a propos de iritabilitate, desi se vede ca nu sunt o gurmanda, e vai si-amar de cel care sta intre mine si mancarea mea sau ma tine de vorba atunci cand ma pregatesc sa mananc. :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremurături apărute din senin - cauze posibile
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  •